24.08.2022
Olga Buzova - curtata de un barbat logodit! Afla cine este cel alaturi de care se zvoneste ca artista traieste o poveste patimasa de dagoste - FOTO

Olga Buzova traieste o noua poveste de dragoste! Femeia se pare ca are parte de o aventura alaturi de chiar logodnicul Annei Kalashnikova.

Din postarile publicate de Olga, se observa faptul ca milionarul o bucura cu cadouri de lux si cu multe flori multicolore.

Blake Lively si Ryan Reynolds - cel mai puernic si indragit cuplu de la Hollywood! Afla povestea lor de dragoste, dar si detalii nestiute despre familia lor - FOTO

De exemplu, recent Olga s-a laudat cu noii sai pantofii Jimmy Choo, decorati cu aproximativ 7.000 de pietre Swarovski. Pretul lor este de aproximativ 350 de mii de ruble, adica peste 100 de mii de lei, acest cadou a venit dupa ce Semenov i-a daruit alesei sale o bratara cu bijuterii pentru jumatate de milion de ruble.

Este totsi interesant faptul ca acum Ivan Semenov este intr-o relatie cu Anna Kalashnikova, cu care si-a dorit recent sa-si intemeieze o familie, si chiar i-a facut iubitei sale o cerere in casatorie. Cu toate acestea, cuplul s-a despartit iarna trecuta, dupa care au urmat multe impacari si despartiri. 

Designer-ul Elena Bivol a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu baietelul sau - FOTO

Sursa FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie