24.08.2022
Fanii rapperului Alij sunt dezamagiti. Vezi care este motivul: „Cum asa, frate?”

Interpretul Alij, fostul sot al Anastasiei Ivleeva, a anuntat recent ca toate concertele care au fost programate pentru viitorul apropiat sunt anulate. Acest lucru, desigur ca i-a suparat si i-a infuriat serios pe fanii lui, pentru ca nu este prima data cand se intampla acest lucru.

Cantaretul a explicat ca el a fost nevoit sa ia aceasta decizie, iar anularea s-a datorat unor circumstante care nu tin de vointa sa.

Olga Buzova - curtata de un barbat logodit! Afla cine este cel alaturi de care se zvoneste ca artista traieste o poveste patimasa de dagoste - FOTO

„Din pacate, suntem nevoiti sa anulam Sayonara Boli Tour. Covidul m-a impiedicat mult si nu am reusit sa terminam albumul la timp si sa ne intalnim cand a fost stabilit. Asteptati noi anunturi si aveti grija de voi”, s-a adresat Alij urmaritorilor sai si a adaugat: „Nu mai e mult de asteptat”. 

De asemenea, muzicianul a mai mentionat ca urmeaza o noua istorie, un nou aspect si un cu totul alt univers. 

Fosta membra a trupei „Ranetki” a devenit mama pentru prima oara

Fanii, la randul lor, nu s-au abtinut si au inceput sa-l atace pe muzician in comentarii, acuzandu-l si adresandu-i intrebari caustice. „Se pare ca nu degeaba ai numit acest tur Sayonara Boli”, „Cum asa, frate? Am asteptat atat de mult acest concert, am fost cel care printre primii a cumparat bilet. Sunt dezamagit, frate”, „Nu mai e amuzant, deja de trei ani ne tot promiti”, „Intreci orice masura”, „Deja de doi ani nu isi mai termina albumul”, „Banii nu ne sunt returnati. E mai usor sa dai vine pe Covid”, „Care Covid? Unde mai este Covid?”, au scris internautii indignati. 

Oricare ar fi fost motivul principal, ii dorim lui Alij insanatosire grabnica, sanatate si multe, multe alte piese si concerte noi. 

Articole din aceeasi categorie