01.07.2022
Alex Rodriguez si Kathryne Padgett au fost vazuti tinandu-se de mana. Cei doi au luat parte la petrecerea de dupa concertul lui Machine Gun Kelly din New York - FOTO

Alex Rodriguez si Kathryne Padgett vazuti tinandu-se de mana. Fostul sportiv si noua sa iubita se bucura de timp de calitate in New York. Se pare ca abia acum si-a gasit Rodriguez linistea dupa despartirea de JLo.

Fostul New York Yankee, in varsta de 46 de ani, a fost vazut mergand mana in mana cu modelul de fitness. Cei doi au plecat de la petrecerea lui Machine Gun Kelly la Catch Steak. Concertul de la Madison Square Garden a fost sold-out, scrie yahoo.com.

Alex Rodriguez si Kathryne Padgett au fost vazuti tinandu-se de mana

Radiodifuzorul ESPN purta blugi si o camasa, in timp ce Padgett purta o rochie fara bretele de culoare deschisa.

Perechea a fost vazuta sarutandu-se, dansand si cantand la inceputul acestei luni, in timpul unei excursii in Capri, Italia. O sursa apropiata lui Rodriguez a declarat pentru People ca el si Padgett „se intalnesc ocazional” chiar acum. S-a spus ca relatia este inca foarte la inceput.

In acel weekend, Padgett a postat o fotografie cu ea si cu Rodriguez la bordul unui iaht. Cei doi au petrecut alaturi de prieteni. „Nopti italiene de vara”, a scris ea in descrierea pozei.

Curata-ti dintii doar cu apa! Afla cum functioneaza periuta japoneza care n-are nevoie de pasta de dinti, dar si care este mineralul secret extras tocmai din Japonia - VIDEO

Charli D’Amelio si Landon Barker, fiul lui Travis Barker, au fost, de asemenea, vazuti tinandu-se de mana. Si eu au plecat impreuna din locul unde s-a tinut petrecerea. La inceputul acestei saptamani, o sursa a declarat tot pentru People ca adolescentii, ambii de 18 ani, petrec mult timp impreuna.

„Se vad unul cu celalalt si sunt in stadii incipiente”, a spus sursa.

peculatiile despre o relatie intre cei doi s-au aprins dupa ce noul cuplu a fost fotografiat plecand impreuna de la concertul lui Landon, la inceputul acestei luni. Zvonurile au continuat cand cei doi au publicat pe Instagram Stories noile tatuaje pe care le-au facut la acelasi artist din Los Angeles (@ar.bel) la inceputul acestei saptamani.

De ce s-au despartit Alex Rodriguez si Jennifer Lopez

JLo si Alex Rodriguez au oferit o declaratie comuna pentru publicatia People in care au confirmat despartirea.

„Ne-am dat seama ca functionam mai bine ca prieteni si asteptam cu nerabdare sa fie asa. Vom continua sa lucram impreuna si sa ne sprijinim reciproc in cadrul afacerilor si proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celalalt si pentru copii. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care il avem este sa le multumim tuturor. Ne-au incurajat si ne-au sprijinit”, se arata in declaratie.

La vremea respectiva, presa tabloida a scris ca Rodriguez a incercat de mai multe ori sa restabileasca linistea in cuplul lor. JLo nu a putut trece cu vederea faptul ca logodnicul ei vorbea cu o alta femeie. Despre Alex Rodriguez s-a scris ca acesta ii trimitea mesaje lui Madison LeCroy de mai multe ori pentru a se intalni cu ea.

Khloe Kardashian a purtat un costum creat de un brand ucrainean. Afla ce marca a ales vedeta - FOTO

Ulterior s-a aflat ca atunci cand s-a aflat despre discutiile din cuplul lui JLo, Ben Affleck a contactat-o pentru a-i fi alaturi. Acela a fost momentul in care amandoi si-au dat seama ca sentimentele lor nu s-au stins si ca pot reaprinde flacara iubirii, stinsa in 2004.

Articole din aceeasi categorie