24.05.2022
Victoria Bonya - despre divortul Kseniei Borodina: „Sunt niste oameni needucati, fara tact si suparaciosi”

Victoria Bonya si Ksenia Borodina sunt in conflict deja de mai multi ani. Vedetele mereu se critica reciproc in public. Iar acum, se pare ca ne asteapta un nou scandal. 

Victoria Bonya este cum prezentatoarea unei noi emisiuni „Zlie Iaziki”, unde ea, alaturi de alti experti, comenteaza toate barfele si zvonurile despre vedetele din Rusia si nu doar. In primul numar al emisiunii, s-a discutat despre Irina Alegrova, Dana Borisova si Ksenia Borodina. 

Participantii la emisiune au prezentat un fragment dintr-un articol, in care era scris ca fostul sot al Kseniei Borodina, Kurban Omarov a abuzat-o fizic. Zvonurile despre acest lucru au aparut pe retelele sociale cu mult timp inainte ca cei doi sa divorteze. 

Potap ameninta vedetele din Rusia, care sustin autoritatile si decizia luata de ei in legatura cu razboiul din Ucraina: „Sa nu dea Domnul sa ne intalnim undeva in culise”

O astfel de noutate, Victoria Bonya nu a putut sa nu o comenteze. Fosta participanta a show-ului „Dom 2”, stiind foarte bine caracterul fostei sale colegi, a presupus ca nu este adevarat tot ce s-a scris in acel articol. „Mi se pare ca, daca Omarov o lovea pe Ksenia, ea era sa arate asta tuturor. Ea doar spunea ca el nu este prea bun in pat”, a spus vedeta. 

Cu toate acestea, Bonya a remarcat ca nu accepta un astfel de comportament, precum il au Kurban Omarov si Ksenia Borodina. Ea a mentionat ca nu iubeste atunci cand oamenii scot toata murdaria din casa. „Eu cred ca este o mare rusine cand oamenii se despart si fac scandaluri in public. Sunt niste oameni needucati, fara tact si suparaciosi. Mai ales este urat atunci cand ei au copii comuni”, a spus Victoria. 

Rusia poate fi exclusa definitiv de la participarea la concursul Miss Univers! Ce spun organizatorii concursului - VIDEO

Drept exemplu ea a dat-o pe Alana Mamaeva, care isi pune fiica impotriva tatalui. Bonya a spus ca il cunoaste foarte bine pe Pavel si, dupa parerea ei, el este cel mai bun tata din lume. „El o ducea pe fiica sa la scoala, o lua, o ducea la antrenamente, o ajuta sa se antreneze. El facea totul, in timp ce Alana se ocupa de treburile ei personale”, a spus Bonya. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie