24.05.2022
Rusia poate fi exclusa definitiv de la participarea la concursul Miss Univers! Ce spun organizatorii concursului - VIDEO

Rusiei i-ar putea fi interzisa participarea la concursul international de frumusete Miss Universe, intrucat ucrainenii fac apel in masa la Comitetul de organizare Miss Ukraine Universe.

In adresarea sa video oficiala, presedintele Miss Ukraine Universe Anna Filimonova a spus ca sustine pe deplin aceasta pozitie.

„Personal, in calitate de director al concursului, sustin acest lucru si cred ca Rusia nu ar trebui sa participe niciodata la acest concurs de frumusete, deoarece va revolta majoritatea tarilor care nu vor sa vada un reprezentant rus langa ele. Sunt sigura ca colegii si partenerii nostri de la concursul Miss Univers vor lua decizia corecta si ne vor informa in curand despre aceasta” - a spus Filimonova.

Ea a mai adaugat ca presedintele concursului de frumusete Miss Univers, Paula Shugart, a fost in contacta cu Comitetul de organizare Miss Ukraine Universe inca de la inceput si a afirmat ca sustine poporul ucrainean in totalitate. Organizatia lor a facut un numar mare de contributii caritabile si a ajutat cu informatii, postand pe resursele sale mementouri despre modul in care strainii pot ajuta Ucraina.

Articole din aceeasi categorie