13.10.2022
Vei ramane uimit! TOP 4 cupluri de vedete care au fost intr-o relatie doar pentru PR

Aceste vedete au reusit cu usurinta sa-si convinga fanii ca formeaza un cuplu, in realitate insa lucrurile au stat putin mai diferit.

Justin Timberlake si Mila Kunis

In 2010, Justin si Mila au jucat in comedia romantica „Friends With Benefits”. Filmul a avut o multime de scene provocatoare, asa ca regizorii au decis ca ar fi perfect sa atraga atentia publicului cu ajutorul unei relatii de dragoste dintre ei.

Timberlake si Kunis au fost nevoiti sa iasa impreuna si sa pretinda ca sunt indragostiti. Paparazzi i-au observat adesea pe actori in afara serviciului si pareau foarte fericiti. Desigur, o astfel de campanie de PR a atras atentia publicului si a ajutat la obtinerea unor onorarii destul de mari. Dupa premiera filmului, Justin si Mila au inceput sa se indeparteze treptat unul de celalalt, apoi au anuntat ca s-au despartit.

Ashton Kutcher si Brittany Murphy

Chiar inainte ca Ashton sa o intalneasca pe Mila Kunis, aceasta a avut o aventura cu actrita Brittany Murphy alaturi de care a jucat in filmul „We Got Married”. Relatia lor, ca si in cazul de mai sus a fost doar pentru a atrage atentia asupra filmului.

Paris Hilton a recunoscut ca a fost abuzata in copilarie: „Ne-au dus pe mine si pe alte fete intr-o odaie...” - VIDEO

Multi fani se intrebau in 2003 daca actorii s-ar casatori in viata reala, la fel ca eroii lor. Dar in timp ce toata lumea ghicea, Kutcher si Murphy se despartisera deja. Relatia lor a durat doar zece luni - in timpul filmarilor si distributiei filmului.

Vince Vaughn si Jennifer Aniston

Vince si Jennifer s-au cunoscut in 2005 pe platourile de filmare ale comediei „American Divorce”. Colegii si echipa de filmare au inceput sa observe ca actorii petreceau prea mult timp unul in compania celuilalt. Multi au inceput sa discute despre relatia lor, iar managerii de proiect au decis ca acesta este un motiv bun pentru a atrage atentia publicului asupra filmului.

Fanii lui Aniston s-au bucurat atunci ca aceasta iubeste din nou dupa despartirea dureroasa de Brad Pitt. Cand filmul a fost lansat, Vince si Jennifer au inceput sa apara din ce in ce mai putin impreuna in public, iar mai tarziu actorul a recunoscut ca romanul lor a fost de fapt PR.

Matt Dillon si Cameron Diaz

Cameron era o adevarata fana a lui Matt, iar mai tarziu a avut norocul sa-l cunoasca cand a inceput sa-si construiasca o cariera de actorie. Actorii au inceput sa se intalneasca chiar inainte de a  se filma impreuna in melodrama „Everything's Crazy About Mary”.

Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

Articole din aceeasi categorie