01.02.2022
Vedetele care au fost inselate de partenerii de viata chiar daca sunt extrem de frumoase. Vezi despre cine este vorba - FOTO

Oricine poate fi inselata, chiar si o fata bogata, de succes, amabila si desigur, frumoasa.

Frumusetea este o arma puternica, dar nici macar ea nu te poate salva in unele momente. In acest material poti vedea lista supermodelelor, care, in ciuda tuturor avantajelor pe care le au, s-au confruntat totusi cu infidelitatea partenerilor de viata. 

Gigi Hadid si Zayn Malik

Gigi este una dintre cele mai bine platite modele din lume. Milioane de barbati viseaza sa fie alaturi de ea, dar din 2015, Hadid a continuat sa aiba o relatie dureroasa cu Zayn Malik. Cei doi s-au despartit de mai multe ori si s-au impacat din nou. Au existat zvonuri despre faptul ca artistul a inselat-o, dar modelul a iertat totul. 

Halle Berry - la 55 de ani, intr-o rochie cat o „batista”. A lasat la vedere tot ce are mai frumos - FOTO

Tinerii au inceput sa formeze din nou un cuplu in decembrie 2019, iar in septembrie 2020 au devenit parintii fiicei lor Khai. Parea ca totul este deja bine si curand indragostitii se vor casatori in sfarsit. Dar nu a fost sa fie! La sfarsitul anului 2021, mama lui Gigi, Yolanda Hadid, a declarat ca Zayn a ridica mana la ea. Modelul a intrerupt imediat orice contact cu Zayn si chiar i-a interzis sa se apropie de fiica lor.

Jurnalistii au aflat curand ca Zayn a inselat-o pe Gigi.

Gisele Bundchen si Tom Brady

Gisele Bundchen si Tom Brady sunt casatoriti din 2009, dar totul aproape ca s-a prabusit chiar la inceputul relatiei lor. In 2018, supermodelul a vorbit public despre aventura sotului ei si a impartasit, de asemenea, cum a gasit puterea sa-l ierte. S-a dovedit ca pentru o vreme, Brady se intalnea cu Giselle si „fosta” lui iubita, Bridget Monahan, in acelasi timp. Drept urmare, aceasta viata dubla s-a incheiat odata cu sarcina lui Bridget. Giselle, dupa ce a aflat despre toate, a putut sa-si ierte iubitul. In 2016, casatoria lui Bundchen si Brady a fost zguduita din nou. Supermodelul nu a gasit dovezi directe ale infidelitatii sotului ei, dar stia ca ceva nu este curat acolo.

Heidi Klum si Vito Schnabel

Din 2014 pana in 2017, a durat relatia dintre Heidi Klum si Vito Schnabel. De-a lungul anilor, barbatul a fost surprins in mod repetat de paparazzi fiind adesea in compania altor femei. Supermodelul a vazut acele fotografii, dar a inchis ochii la ele. In toamna anului 2017, dupa o alta fotografie in care Vito s-a sarutat pasional cu o bruneta necunoscuta, Heidi si-a dat seama ca rabdarea ei a ajuns la sfarsit. Ea a rupt relatia cu iubitul infidel.

Daniela Cheltuitor - vacanta la munte alaturi de sot si nasi! Vezi fotografia in care se observa burtica de graviduta: „La moment ma simt foarte bine moral” - FOTO/VIDEO

Adriana Lima si Marko Jaric

In 2014, Adriana Lima si Marko Jaric ca pun capat relatiei dupa 5 ani de casnicie si nasterea a doi copii. Multi nu au inteles ce s-a intamplat intre soti pana cand jurnalistii nu au dezvaluit adevarul. S-a dovedit ca Marco o insela pe Adriana cu o femeie care locuia alaturi de casa lor din Miami. Jaric a fost prins cand Lima a observat urme ale unei femei din afara in casa ei. Ipotezele au fost confirmate atunci cand supermodelul s-a uitat in telefonul sotului ei si a gasit acolo cateva mesaje intime. Imediat a urmat divortul.

Naomi Campbell si Skepta

Naomi Campbell a fost intotdeauna mandra de faptul ca a reusit sa mentina o relatie buna cu fostii ei iubiti. Totusi, intr-un interviu, supermodelul a recunoscut ca totusi exista o exceptie. „Sunt prietena cu toti fostii mei, cu exceptia unuia, ultimul!” a declarat Naomi.

Cum sa iti aranjezi parul din prima incercare? Bloggerita Vlada Botan iti arata cat de usor iti poti face o coafura ideala: „In 10 minute totul este gata” - VIDEO

Ea a vorbit despre Skepta, al carui nume real este Joseph Adenuga. Vedetele s-au intalnit aproximativ sase luni, dar Campbell a fost atat de indragostita incat nu si-a putut ascunde sentimentele. A fost o surpriza cand cuplul s-a despartit brusc, iar supermodelul a sters toate fotografiile cu Skepta de pe retelele de socializare.

Curand a devenit cunoscut ca artistul are o amanta iar aceasta a fost o adevarata lovitura, modelul nu se astepta la o asemenea tradare.

Articole din aceeasi categorie