01.02.2022
Halle Berry - la 55 de ani, intr-o rochie cat o „batista”. A lasat la vedere tot ce are mai frumos - FOTO

Halle Berry a confiscat atentia luni seara, la premiera peliculei SF „Moonfall”, in care joaca alaturi de Patrick Wilson, John Bradley si Donald Sutherland. Premiera a avut loc la TCL Chinese Theatre din Los Angeles, iar actrita a afisat o tinuta indrazneata, o rochie mini, decupata.

Halle Berry a facut deliciul fotografilor cu rochia ei neagra, scurta si bufanta, care a lasat la vedere multa piele. La 55 de ani, actrita are toate motivele sa se afiseze in tinute sexy, caci are corpul unei tinere de 30 de ani. Tonifiata, fara celulita si cu o atitudine cool, vedeta ne arata ca se seimte bine in pielea ei, iar asta se vede.

Dianna Rotaru - poza de colectie alaturi de Florin Salam: „Pozele astea merita mii de aprecieri” - FOTO

Actrita din Catwoman si-a accesorizat tinuta cu un colier delicat din argint si cu o pereche de pantofi stiletto. Nu stim cine s-a mai uitat insa la accesorii, caci despicaturile tinutei etalau, in toata splendoarea, partea laterala a bustului. Halle Berry a pozat la panou ca un veritabil fotomodel, cu mainile in sold si cu un zambet fermecator pe chip. La premiera au mai stralucit Kelly Rowland, Heidi Klum, Joey King, Taja V. Simpson, YB Chang, Tia Carrere, Sophia Ali, dar si alti actori din distributie. 

Halle Berry are trei casnicii la activ. A fost maritata cu David Justice intre anii 1993-1997, cu Eric Benet, intre 2001-2005, si cu Olivier Martinez, intre 2013-2016. Are doi copii Maceo (8 ani) si Nahla (13 ani), din relatia cu modelul canadian Gabriel Aubry.

In anul 1989, Halle Berry a fost in coma din cauza unui diabet de tip 2 nedescoperit la timp. In 2007 reuseste insa sa scape de dependenta de insulina datorita unui regim alimentar strict, de la care nu se abate nici acum. Iata ce mananca actrita intr-o zi obisnuita! Dimineata bea o cafea in care pune colagen, la ora 10.00 se antreneaza pe plaja si mananca un baton proteic. La ora 15.00 mananca prima masa: o supa de legume cu branza, o salata cu masline, ardei verzi si rosii, avocado si o bucata de friptura de miel sau un peste la gratar. Dupa masa mananca mure si zmeura, seminte, iar la cina,  piure de conopida, piure de mazare sau varza kale fiarta.

O noua provocare profesionala pentru Gigi Hadid alaturi de Tan France. Cine este el pentru model si ce ii apropie mult - FOTO

Articole din aceeasi categorie