19.10.2022
Vedeta din serialul „Euphoria”, Sydney Sweeney a aparut, pentru prima data in public, alaturi de logodnicul ei - VIDEO

Sydney Sweeney prefera sa nu vorbeasca despre viata sa personala, asa ca despre relatia sa cu Jonathan Davino se cunosc putine detalii. Indragostitii sunt impreuna de aproximativ trei ani, iar la inceputul primaverii s-a aflat ca cei doi s-au logodit. Cuplul nu apare aproape niciodata impreuna in public, asa ca fiecare dintre aparitiile lor sunt valoroase pentru fani. 

Ieri, paparazzi i-au surprins la o plimbare de dimineata pe Sydney si Jonathan, care erau impreuna cu cainele lor, in Los Angeles. 

Decizie neasteptata! Diana Ballerini a renuntat la tatuajul dedicat sotului sau! Afla care este motivul pentru care femeia de afaceri a facut acest pas - VIDEO

Actrita, cunoscuta in special pentru rolul lui Cassie din serialul popular „Euphoria”, era imbracata intr-un costum sport negru si o pereche de adidasi albi. Vedeta nu era machiaja, iar parul sau era lasat pe spate. Logodnicul ei, la randul sau, a ales sa poarte un tricou simplu, o pereche de pantaloni sport, ochelari de soare si un chipiu. 

Noi detalii despre noul iubit al lui Emily Ratajkowski. Afla cine este si cu ce se ocupa barbatul - FOTO

Apropo, intr-un interviu pentru Cosmopolitan, Sydney a recunoscut ca nu si-ar dori ca iubitul ei sa fie o persoana publica: „Nu prefera sa fiu impreuna cu oameni care sunt in permanenta in centrul atentiei. Nu ma intalnesc cu actori sau muzicieni, pentru ca asa pot sa fiu eu insumi, asa ma simt mai bine”. 

Sydney Bernice Sweeney este o actrita americana. A devenit populara datorita serialelor de televiziune „Everything Sucks!”, „The Handmaid's Tale” si „Sharp Objects”. In 2019, a aparut in filmul lui Quentin Tarantino „Once Upon a Time” la Hollywood.

Articole din aceeasi categorie