19.10.2022
Noi detalii despre noul iubit al lui Emily Ratajkowski. Afla cine este si cu ce se ocupa barbatul - FOTO

Iti amintesti cum, pe retelele sociale, circulau zvonurile despre faptul ca Emily Ratajkowski ar fi avut o relatie cu Brad Pitt? Uita de asta. Modelul are un cu totul alt iubit. Afla cine este acesta si ce face, in articolul de mai jos. 

Ieri, toate tabloidele au publicat fotografiile in care Emily se saruta cu un barbat necunoscut. Insa cine este acesta?

Uite ca Page Six a reusit sa afle. Editia a scris ca acesta este un barbat pe nume Orazio Rispo, in varsta de 35 de ani. Barbatul este un Dj cunoscut din New York. 

Regina Letizia, turneu fashion in Germania. A facut senzatie intr-o rochie veche de 10 ani

Barbatul nu este prea cunoscut pentru publicul larg, insa acesta este invitat adesea sa evolueze la cele mai luxoase petreceri din Manhattan. In plus, Orazio ii ajuta pe fostii detinuti: este directorul de strategie a unei aplicatii care sprijina persoanele care au stat in inchisoare. Serviciile lor ofera contacte ale angajatorilor, ofera contacte ale serviciilor sociale si explica ce acte trebuie sa aiba fiecare pentru a se angaja la un job.

Prima roscata din istorie care a castigat Miss Anglia. In copilarie era ridiculizata, acum e regina frumusetii

Noul iubit al lui Ratajkowski a absolvit in 2015 prestigioasa universitate „Columbia ” cu o diploma in psihologie si stiinte politie, psihologie cognitiva si psiholingvistica. De asemenea, Rispo vorbeste fluent in cinci limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana si portugheza.

Articole din aceeasi categorie