15.02.2021
"Ajungeam cu paduchi la Chisinau, saraca mama". Valeria Lungu a povestit cum si-a petrecut copilaria la bunici: "Eram foarte nazbitioasa" - VIDEO

Vloggerita Valeria Lungu, a povestit in cadrul interviului cu Dorin Galben cum si-a petrecut copilaria la bunici si a mentionat ca era foarte nazbitioasa. 

"Nu eram un copil cuminte. Imi placea namolul, imi placea sa tai haine. Am taiat rata cu toporul, am muls vaca cu manusi. Faceam baie in namol, ajungeam cu paduchi la Chisinau. Eram foarte nazbitioasa".

Totodata, Valeria a mentionat ca mama sa Victoria Lungu a tinut-o din strans:"N-am avut voie sa fac mult lucruri. Ea imi spunea: De la 18 ani fa ce vrei, pana atunci esti fata mea si trebuie sa ma mandresc cu tine".

Valeri si-a amintit zambind despre o intamplare din adolescenta: "Intr-o seara am ajuns tarziu acasa, chiar daca mama mi-a zis sa nu intarzii. Eram intr-o fusta de blugi, a luat o curea sa-mi dea la fund. In gandul meu era atunci ca ma loveste, iar pe mine nu ma doare. Daca n-o sa plang, o sa-si dea seama ca nu ma doare. Hai sa plang deodata".

Despre cum a marcat-o faptul ca a crescut fara tata, vloggerita a subliniat ca: "A fost mai greu in copilarie dupa ce parintii au divortat, mi-a fost tare greu. Ascundeam fotografiile sub perna. Nu ma sun la zi de nastere. Am simtit lipsa lui cand eram la scoala. Atunci cand vecina avea ambii parinti, si le spunea: hai mama, tata, la revedere, iar eu ziceam: hai mama, pa".

Vezi interviul in intregime mai jos:

Articole din aceeasi categorie