04.11.2020
Valeria Lungu - criticata dur de urmaritori! „Nu ma asteptam sa ajungi in halul asta!”

Valeria este considerata unul dintre cei mai urmariti influenceri din Romania, insa acest lucru ii aduce si multe critici.

Apreciata pentru creativitatea si frumusetea paginii sale de Instagram, tanara a inceput sa-si dezvolte propria afacere online, venind cu recomandari si cursuri despre cum fanii ei isi pot edita pozele. 

Imediat ce a inceput sa-si promoveze activitatea, vloggerita a fost criticata de unii urmaritori, pentru faptul ca ar cersi bani, fara sa munceasca. „E foarte urat... Nu stiti cum sa va mai castigati banii/existenta! Urat ce faceti! Nu ma asteptam sa ajungi in halul asta!”, i-a scris cineva pe Instagram, despre care Valeria a spus: „De data asta ascund numele ca na poate cumpara si ea de la mine.”

Citeste si :  Valeria Lungu si fosta iubitului ei - conflict in direct? „A aflat acuma ca, de fapt, el are o alta relatie”

In apararea sa, vloggerita scrie: „Eu incerc sa va ajut si sa fac un curs util pentru toata lumea. Unele aplicatii sunt cu bani altele gratis, dar eu vreau sa va arat cum se editeaza fara bani si voi sariti in capul meu!” si „Ma doare sufletul cand ma chinui si unii sunt atat de rai ca de ce nu e tot gratis! Pentru ca eu la randul meu muncesc sa iti dau toate aceste informatii in 40 min. Nu te pun sa cauti sau sa cersesti de la cineva preseturi sau aplicatii.”

Stabilita la Bucuresti impreuna cu iubitul ei, Valeria este activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 240 de mii de urmaritori, dar si pe canalul ei de Youtube, unde povesteste detalii din viata ei.

Citeste si :  Cum arata Anastasia Zavorotnyuk, in timp ce se speculeaza ca este bolnava de cancer

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie