31.01.2020
Valeria Lungu – despre drumul anevoios spre succes: „Imi era rusine sa ii spun mamei ca 200 roni nu imi ajung pe luna...”
Acum este un model de succes, colaboreaza cu branduri cunoscute si calatoreste in intreaga lume. Desi este fiica uneia dintre cele mai cunoscute interprete autohtone, Valeria Lungu marturiseste intr-o postare pe Instagram ca a trecut prin momente dificile pana a ajuns cine este acum.
„AM TRECUT PRIN MULTE CA SA AJUNG AICI !
Pentru ca multi cred ca uneori ne nastem imbracati cu branduri si cu bani in buzunar, sa stiti cu nu e asa!
Mama a avut grija de mine si mi-a dat exact de cat are nevoie o fata la scoala, in liceu, la facultate. A avut grija sa am ce manca.
Am avut si noi momente grele, nu imi este rusine sa-mi aduc aminte de ele.
Cand eram mica mama lua haine de la prietenele ei ca sa ma imbrace pe mine si apreciez asta, am invatat ca trebuie sa pretuiesc orice lucru.
Cand m-am mutat in Bucuresti si eram la facultate imi era rusine sa ii spun mamei ca 200 roni nu imi ajung pe luna ca sa ma descurc si munceam ca sa fac bani sa imi permit ca restu.
Au fost multe momente cand eu si prietena mea de apartament imparteam o paine ca nu aveam suficienti bani pentru luna asta.
Am muncit mult ca sa fiu ce sunt acum.
Am facut facultate, scoala, am facut multe cursuri si am ramas de foarte multe ori dezamagita atunci cand eram intampinata cu USA inchisa.
Vreau sa spun doar un singur lucru ca toti noi am pornit de undeva, ca de exemplu eu am plecat de la muls vaca la 5 dimineata sau la dat cu sapa, da am facut si asta! Nu imi este rusine de unde am plecat si cat de mult am lucrat ca sa ajung sa fiu unde sunt! Asa ca nu judecati oamenii, fiti mai buni... fiecare om are un trecut si poate o greutate prin care a trecut, dar pur si simplu nu striga in gura mare „sunt sarac”, „sunt bolnav”, „nu am unde trai”.
Am trecut prin multe greutati cu mama mea si vreau sa ii multumesc pentru tot ce mi-a dat si ca doar asa pot sa apreciez ce am si sa ii multumesc ca nu mi-a dat mai mult. Te iubesc mama!
Iubiti ce aveti si daca va doriti mai mult munciti, nu criticati!”, scris Valeria.
Citeste si: La doar cateva luni de la despartire, iubitul Valeriei Lungu s-a casatorit. Reactia modelului: „Sa fie fericiti!”
Valeria Lungu este fiica interpretei Victoria Lungu. A participat la show-ul romanesc „Bravo, ai stil!” unde a uimit juratii cu mai multe tinute reusite.
Citeste si: Valeria Lungu - indignata de vedetismul unor moldoveni! „Eu, de exemplu, am plecat de la coada vacii...’’
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie