26.08.2022
Unul dintre prietenii printului Harry, dezvaluiri neasteptate: „A gasit in Meghan Markle o partenera de nadejde, e foarte fericit!”

Despre relatia dintre Meghan Markle si printul Harry s-a vorbit mult de-a lungul timpului, cei doi au fost in centrul multor controverse, insa, potrivit unor apropiati, relatia lor este una autentica, iar ducele de Sussex a gasit in sotia lui o partenera de nadejde.

Ignacio Figueras, cunoscut sub numele de Nacho, a fost coleg cu printul Harry la polo si sustine ca printul Harry si-a dorit mereu sa fie sot si tata, iar familia pe care o are alaturi de Meghan Markle este un vis implinit, scrie People.

Potrivit surse citate, Ignacio, unul dintre prietenii de nadejde ai printului Harry si coleg cu ducele de Sussex la Sentebale Poli Cup, a dezvaluit ca acesta se bucura din plin de viata de familie.

Scriitoarea Teresa La Darte a acuzat-o pe Taylor Swift de plagiat si a dat-o in judecata

„Eu si sotia mea, Delfi, il stim pe Harry de foarte mult timp. Stim ca si-a dorit mereu sa-si intemeieze o familie si a gasit o partenera de nadejde in Meghan. Se iubesc foarte mult, iar copiii lor sunt simpatici.”, a dezvaluit acesta, potrivit sursei citate.

Figueras, in varsta de 45 de ani, a concurat alaturi de printul Harry, in varsta de 37 de ani, ca echipa Los Padres de la Santa Barbara Polo Club.

„Sa fiu alaturi de ei in ultimele doua luni m-a facut fericit. Sunt o familie frumoasa si fericita, el are tot ce si-a dorit. Ma bucur foarte mult pentru ei.”, a mai dezvaluit acesta.

Figueras si printul Harry s-au cunoscut in 2006, la o gala organizata de asociatia pe care ducele de Sussex a infiintat-o pentru a ajuca copiii din Africa afectati de saracie, bolnavi de HIV/SIDA.

In seria de episoade Archetypes, Meghan discuta cu femei celebre sau cu specialiste din diverse domenii despre cum le-a afectat etichetarile de-a lungul timpului. Cu Serena a vorbit despre ambitie si despre cum acest atribut capata conotatii negative cand vine vorba de reprezentantele sexului frumos.

Fosta sotie a lui Arnold Schwarzenegger are fata complet transformata. Ce se intampla cu Maria Shriver - FOTO

„Pana sa incep o relatie cu sotul meu, nu am stiut ca ambitia este un cuvant negativ”, a spus Meghan in cadrul podcastului, facand referire la faptul ca, de multe ori, in presa a fost catalogata drept o femeie care ar face orice pentru a-si atinge scopurile, avida de putere si manipulativa. Ducesa si-a amintit ca la scoala catolica de fete pe care a urmat-o in Los Angeles, unde a fost educata de maicute, a fost mereu incurajata sa-si urmeze visurile si i-a fost impamantenita ideea ca viitorul ei nu are limite, ambitia fiind ceea ce avea nevoie pentru a reusi.

Articole din aceeasi categorie