29.10.2022
Un tanar influencer din SUA nu mai vorbeste cu membrii familiei sale pentru ca nu sunt celebri: „Daca devin faimosi sau bogati, probabil voi vorbi”

Un tanar de 23 de ani, care traieste in California, se considera influencer pe retelele sociale, dupa ce a reusit sa stranga pe Instagram peste 400.000 de urmaritori. Larz a devenit cunoscut in timpul pandemiei de coronavirus, dupa ce a lins un vas de toaleta, in ceea ce se numea atunci „provocarea coronavirus”. La doar cateva zile, a ajuns la spital cu semne de boala.

„Sunt mai faimos decat toata lumea si nu o sa vorbesc cu oameni care nu au acelasi numar de urmaritori ca mine”, a spus tanarul intr-o emisiune radio din Australia. 

Ce spune fiul lui George Clooney despre Vladimir Putin. Alexander are cinci ani si a uimit pe toata lumea cu replica lui

Acesta recunoscut ca nu mai vorbeste nici cu parintii lui pentru ca nu sunt celebri si ca prefera sa petreaca timpul cu prietenii lui vedete. „Uneori imi e dor de ei, dar, in schimb, pot sa vorbesc cu Cardi B sau cu cineva similar”, a mai spus Larz, conform celor de la Daily Mail.

Tanarul are nou frati, dar recunoaste ca i-a blocat pe retelele sociale si ca nu va schimba asta decat atunci cand le va creste considerabil numarul de urmaritori. 

Mariah Carey, intr-o imagine rara alaturi de fiica ei de 11 ani, Monroe: „Diva Roe Roe”. Artista americana se declara o mama cool - FOTO

Nu este prima data cand se lauda cu faima sau cu banii lui, caci si in emisiunea lui Dr. Phil a adoptat aceeasi atitudine. „Nu vorbesc cu familia mea. Sunt toti irelevanti. Nu au urmaritori. Daca fac rost sau se imbogatesc, probabil o sa vorbesc cu ei din nou”.

Articole din aceeasi categorie