07.06.2022
Gestul care-l va scoate din minti pe Kanye West! Cum a fost surprins Pete Davidson cu Saint West, fiica lui Kim Kardashian - FOTO

Se va infuria la maxim rapper-ul sau incet, incet va incepe sa accepte faptul ca fosta sa sotie are acum o relatie serioasa? In care sunt si copiii implicati, caci nu se poate altfel?

Indragostitii Kim Kardashian si Pete Davidson nesocotesc dorinta lui Kanye West. Rapper-ul si-a rugat fosta sotie sa nu inlesneasca o apropiere intre cei patru copii ai lor si noul iubit al divei, tinerelul Pete Davidson.

Insa fix asta nu se intampla. Probabil cand va vedea imaginile, Kanye West va fi foarte furios. Caci departe de a nu se implica emotional in familia iubitei sale, Pete a iesit in oras cu micuta de sase ani, pe care a tinut-o de mana!

Starul in varsta de 28 de ani al ”Saturday Night Live” a stat cu fetita la coada la desert, la celebra ”The Cheesecake Factory” si pareau a se intelege de minune. Si surpriza, Kim Kardashian nici nu era prin zona!

Ruby, implicata intr-un accident de masina! Imaginile care i-au ingrijorat pe fani - FOTO

Mai mult, Davidson i-a cumparat si o palariuta fetitei. Saint este unul dintre cei patru copii ai fostului cuplu Kim Kardashian - Kanye West.

Martorii de pe strada au dezvaluit TMZ ca starul SNL a iesit doar cu fetita Saint West. Barbatul in varsta de 28 de ani a reusit inca din aprilie sa creeze o amicitie cu copiii lui Kim, in totala dezaprobare a rapper-ului West, care l-a si amenintat public de cateva ori pe Instagram, dupa care a sters postarile.

West a lasat sa se inteleaga la inceputul anului ca ar dori sa se impace cu Kim, insa aceasta a fost ferma in despartire si a mers pana la capat, pana Instanta americana i-a incuviintat ca este din nou o femeie libera.

Cine este si cu ce se ocupa sora lui Elon Musk? Motivul pentru care Tosca Musk refuza sa vorbeasca despre fratele ei

Libera si pe culmi nebanuite ale succesului, caci a devenit o antreprenoare foarte prolifica. Iar cu Pete Davidson pare ca se intelege de minune, in ciuda diferentei de varsta. Ea este mai mare cu 13 ani. Cu toate acestea, tanarul este cucerit de farmecul ei si al familiei sale.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie