07.06.2022
Kanye West are o noua amanta. Vezi cu ce fashionista a fost surprins - FOTO

In timp ce Kim Kardashian construieste o relatie serioasa cu Pete Davidson, Kanye West este in continuare in cautarea fetei visurilor sale. Dupa despartirea de Julia Fox, rapperul a avut o aventura cu o copie reala a fostei sale sotii, Cheney Jones, dar se pare ca relatia lor a luat sfarsit. Sursele mass-media straine sustin ca cuplul s-a despartit, iar Kanye insusi are deja o noua iubita.

Ieri, Kanye West s-a facut remarcat la premiera filmului de actiune cu Tom Cruise „Top Gun: Maverick”. Surprinzator, rapperul nu a fost singur, ci in compania fashionistei Monica Corgan.

Ti-ai dorit vreodata cu ardoare sa mergi la un astrolog insa ti-a fost frica? Corina Leonte iti da toate detaliile despre cum o poti face si ce informatii e necesar sa detii - FOTO

Kanye West has movie date with Monica Corgan, fans claim - CELEBRITY GIG  MAGAZINE

In februarie anul trecut a devenit cunoscut faptul ca cuplul divorteaza dupa sapte ani de casnicie. Divortul s-a desfasurat la inceput pe cale amiabila, pana cand Kanye a depus acuzatii ca Kim incerca sa-l impiedice sa-si vada copiii (cupul are patru copii).

Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

Kanye West Is Reportedly Moving Next to Kim Kardashian
Articole din aceeasi categorie