18.02.2021
Umilinta grava pentru o celebra actrita! Este ofensata de oamenii care sustin ca s-a maritat din interes

Salma Hayek a sarbatorit 12 ani de casnicie chiar de Valentine’s Day, insa nici acum nu a scapat de rautatile fanilor care sunt convinsi ca s-a maritat din interes. Cum le raspunde actrita.

Salma Hayek (54 de ani) este casatorita din 2009 cu magnatul din industria frumusetii Francois-Henri Pinault (58 de ani). Francezul detine Kering, o multinationala specializata in productia de bunuri de lux, si are o avere de circa 7 miliarde de dolari.

Inca de atunci, Salma Hayek a fost suspectata ca s-a casatorit cu miliardarul francez din interes si nu a reusit sa convinga prea multa lume ca intre ei e o dragoste sincera.

"Parca o mie de ace mi s-au infipt in corp". Senzatia pe care a trait-o pentru prima oara in viata Irina Kovalsky, imbracata in costum de baie - VIDEO

Actrita mexicana a vorbit despre aceasta controversa intr-un podcast al actorului Dax Shepard, unde a dat o replica tuturor celor care inca mai cred ca mariajul lor rezista doar datorita banilor.

El m-a facut sa devin un om mai bun si sa cresc intr-un mod atat de sanatos. Stii ca atunci cand m-am maritat cu el toata lumea a spus: E o casnicie aranjata, s-a maritat cu el pentru bani. Iar eu le zic: cum zici tu, javra. Crezi ce vrei: de 15 ani suntem impreuna si ne iubim inca mult”, a dezvaluit actrita in podcast.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

EXCLUSIV. Rodica Cioranica, in premiera despre cum s-a cunoscut cu iubitul ei: "Ne-am pomenit in aceeasi iarna, in aceeasi zi, la aceeasi ora, in acelasi loc in care se manca bine si i-am spus “Buna seara”"

Hayek a dezvaluit ca s-a simtit jignita de aceste speculatii si este de parere ca oamenii au idei preconcepute despre miliardari. Actrita a recunoscut ca si ea avea pareri gresite despre oamenii bogati, care au facut-o sa-l privesca pe Pinault cu alti ochi atunci cand s-au cunoscut.

Am avut si eu asta. El era ultimul lucru pe care mi-l doream – nu era deloc genul meu. Am venit cu aceste preconceptii, iar el mi le-a topit pe toate”, a mai spus actrita.

Salma Hayek s-a logodit cu Francois-Henri Pinault in martie 2007. In septembrie 2007, actrita a nascut o fetita care a fost botezata Valentina Paloma.

Paris Hilton a fost ceruta de sotie pentru a patra oara. Cine e barbatul care a cucerit-o

Articole din aceeasi categorie