18.02.2021
"Parca o mie de ace mi s-au infipt in corp". Senzatia pe care a trait-o pentru prima oara in viata Irina Kovalsky, imbracata in costum de baie - VIDEO

Munca si odihna la un loc. Irina Kovalsky si sotul ei au avut parte de o escapada in Ucraina, unde au cantat la un eveniment privat, dar si au profitat de ocazie sa se odihneasca putin. 

S-au mutat cu traiul din Balti la Chisinau, au trei copii si au luat apartament in rate. Irina si Sergiu Kovalsky: „Pe ultimii bani, din economii, am cumparat o boxa si am mers sa felicitam oamenii” - VIDEO

Intr-un stories postat pe Instagram, Sergiu si-a filmat sotia cum aceasta iese din sauna fierbinte si se arunca in zapada rece: "Asa de tare! Parca mi s-au infipt o mie de ace in corp. Prima data in viata incerc asa ceva".

 

Dupa 10 ani de casnicie, isi traiesc marea dragoste ca in filme. Serghei si Irina Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале”

Irina si Sergiu Kovalsky sunt un cuplu de interpreti de la noi, iar mai nou, sunt cunoscuti pentru surprizele pe care le organizeaza, la cerinta fanilor sai, iar filmuletele de la aceste evenimente sunt foarte vizionate in mediul online.

De Valentine's Day, interpretii au lansat un videoclip la piesa noua "La o cafea", unde apar in ipostaze tandre si dulci. 

Premiera dulce de Valentine's Day de la Irina si Sergiu Kovalsky. Vezi cum suna piesa "La o cafea" - VIDEO

Ce doi formeaza o familie frumoasa din 2012, fiind parintii a trei copilasi, doua fetite si un baietel. „Cand parintii sunt acasa, e pentru ei o mare minune. Noi foarte mult timp lipsim de acasa", au declarat artistii in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Articole din aceeasi categorie