25.04.2021
Tragedia nestiuta a lui Teodor Carnat: "Atunci cand l-am ingropat i-am spus: cati frati si surori o sa-mi dea Dumnezeu pe toti o sa-i nasc, ca sa te pomeneasca pe tine" - VIDEO

Avocatul Teodor Carnat a facut dezvaluiri nestiute. Barbatul a spus ca a mai avut un copil care a murit la nastere de la prima sotie. El l-a numit Bogdan si l-a ingropat in satul lui natal la Holercani. Declaratiile au fost facute in cadrul interviului cu Dorin Galben.

Teodor CARNAT, AVOCAT: "Eu in viata aceasta am mai avut un copil inca, care a murit la nastere. Da, din prima casatorie, am asistat la nastere. Era un copil perfect sanatos, de 3 kilograme si vreo 200 de grame, Bogdan i-am pus prenumele. Dar n-a trecut vama aceasta dintre viata si moarte, deoarece cand s-a nascut avea cordonul ombilical de trei ori in jur la gat si s-a asfixiat in momentul nasterii. Eu l-am primit in brate, l-am luat de la medici si m-am uitat ce mult semana cu mine. Fosta sotie mai nici nu l-a vazut, fiindca era intr-o stare de soc. Eu personal l-am ingropat si atunci cand l-am ingropat la Holercani, i-am spus: Bogdane, cati frati si surori o sa-mi dea Dumnezeu pe toti o sa-i nasc, la toti o sa le dau viata ca sa te pomeneasca pe tine".

Vezi interviul in intregime mai jos: 

 

Teodor Carnat este sotul bloggeritei Marina Carnat si cresc impreuna sapte copii, asteptand cel de-al optulea copil.

Marina si Teodor Carnat cresc impreuna sapte copii. Femeia a devenit un exemplu pe retelele de socializare. Ea posteaza toate activitatile sale zilnice, ofera sfaturi privind alimentatia, educatia copiilor urmaritoarelor sale. 

Ce tine de relatia cu sotul ei, in cadrul unui interviu ea a povestit ca nu intotdeauna relatia lor a mers bine. De cateva ori, chiar s-a ajuns si in fata divortului. 

Cum sa-ti planifici sa ai fata sau baiat dupa dorinta proprie. Descoperirea Marinei Carnat, mama a sapte copii: "E ceva wow!"

Insa, cei doi au stabilit mai multe granite si conditii pe care le respecta. 

Acum, se pare ca s-ar afla in a doua luna de miere. Cei doi s-au filmat cum danseaza sub melodia "Iubirea, tu nu pleca", interpretata de regretatul Stefan Petrache. 

Prenumele copiilor Marinei si ai lui Teodor Carnat incep cu ”M” si ”T”. Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 7 copii, domnul Carnat avand si o fiica mare din prima casnicie.

Articole din aceeasi categorie