15.04.2021
Tot mai aproape de Eurovision! Natalia Gordienko s-a intalnit cu Marcel Pavel. Ce i-a zis interpretul din Romania

Natalia Gordienko se afla acum la Bucuresti, unde s-a intalnit si cu interpretul Marcel Pavel, care i-a urat succes pentru concursul Eurovision.

Inainte de Eurovision, Natalia Gordienko viziteaza mai multe tari din lume, pentru a prezenta piesa pe care o va interpreta in luna mai, reprezentand Moldova.

Moldova, Rusia, Ucraina si Grecia - intr-un singur cadru, creat de Natalia Gordienko. Pregatirile intensive o vor ajuta sa aduca marele premiu in tara noastra?

Acum artista se afla in Romania, iar intr-o serie de instastories, Natalia Gordienko a aparut alaturi de Marcel Pavel, dar si de fiica sa.

„Va iubesc dragii mei moldoveni. Ii urez mult succes colegei mele la concursul Eurovision. Cu siguranta, se va califica printre primii zece.”, spune Marcel Pavel.

Interpretul din Romania a spus ca ii este foarte dor de scena din Chisinau si de fanii sai moldoveni. „Am fost pe tot globul, dar cel mai bine ma simt la voi, va iubesc foarte mult. In Moldova gasesc puritatea aceea a sufletului pe care mi-o doresc eu”, a spus Marcel Pavel, intr-un interviu din cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

De mai bine de douazeci de ani, Marcel Pavel topeste inimile oricarei femei cu piesa „Frumoasa mea”, iar cand vine in Moldova se simte ca acasa. „Am fost pe tot globul, dar cel mai bine ma simt la voi, va iubesc foarte mult. In Moldova gasesc puritatea aceea a sufletului pe care mi-o doresc eu.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie