25.02.2021
De mai bine de douazeci de ani, Marcel Pavel topeste inimile oricarei femei cu piesa „Frumoasa mea”, iar cand vine in Moldova se simte ca acasa. „Am fost pe tot globul, dar cel mai bine ma simt la voi, va iubesc foarte mult. In Moldova gasesc puritatea aceea a sufletului pe care mi-o doresc eu.”

De mai bine de 20 de ani, ,,Frumoasa mea’’ este piesa, care PRINDE si APRINDE sufletul oricarei femei.

Citeste si :  Interviu exclusiv cu Dorin Galben si Violeta Scrisu. Motivul incredibil care i-a facut pe cei doi jurnalisti sa se indragosteasca

Contactat de echipa O Seara Perfecta, Marcel Pavel a vorbit despre femeile importante din viata sa, frumoasa sotie, Violeta, originara din Rusia si despre mama sa. „Este o legatura astrala, universala. Mama este cea mai importanta femeie din univers, pentru mine.”

Intepretul spune ca a indragit extrem demult Moldova si asteapta cu nerabdare sa revina aici pentru a sustine concerte. „Am fost pe tot globul, dar cel mai bine ma simt la voi, va iubesc foarte mult. In Moldova gasesc puritatea aceea a sufletului pe care mi-o doresc eu.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre familia lui Marcel Pavel, care este cea mai indragita piesa a moldovenilor interpretata de artist si vezi momentul cum canta in direct melodia sa iconica.

Citeste si :  Olga Tapordei si sotul sau, Bogdan Ghies traiesc o poveste de dragoste matura. Din prima zi cand au luat pranzul impreuna au stiut ca sunt potriviti unul pentru celalalt, iar nunta au organizat-o doar cu opt oameni. „A fost o decizie egoista”
Articole din aceeasi categorie