24.11.2022
Theo Rose, anunt surprinzator dupa 4 luni de relatie cu Anghel Damian: „Facem si nunta”

Theo Rose si Anghel Damian formeaza un cuplu de aproximativ 4 luni, iar cei doi se pregatesc sa devina parinti pentru prima data. Artista este in culmea fericirii si dincolo de succesul profesional rasunator, in curand va avea familia mult visata. Cantareata a facut o serie de declaratii emotionante despre relatia cu regizorul si ce planuri de viitor au impreuna.

La cateva zile dupa ce s-a aflat ca este insarcinata cu primul copil, Theo Rose a dezvaluit ea si Anghel Damian planuiesc sa se casatoreasca. Artista a dezvaluit ce planuri de viitor are alaturi de regizorul serialului „Clanul”, in care vedeta este protagonista, in cadrul podcastului gazduit de Mihai Bobonete.

„Facem si nunta si copii, facem de toate”, a marturisit Theo Rose, la cateva zile dupa ce s-a aflat ca este insarcinata.

Solistul trupei Maneskin, Damiano David - intr-o relatie cu fiica modelului Cindy Crawford. Vezi imaginea cu cei doi - FOTO

Artista a declarat intr-un interviu pentru playtech.ro ca atat ea, cat si Anghel, prefera sa ramana discreti in privinta relatiei lor. Cu toate acestea, Theo a spus ca nu se fereste sa ofere detalii despre partenerul ei, in cazul in care este intrebata.

„Incerc totusi sa fiu discreta in ceea ce priveste relatia noastra, dar nu ma feresc sa vorbesc despre el, pentru ca e omul cu care imi petrec timpul, da, e jumatatea mea, doar ca incercam totusi sa fim mai discreti asa. Oamenii au reactionat in fel si chip si atunci vreau sa imi tin viata cumva departe de reactii de genul acesta. Oricat ai fi de tare si oricat ai zice ca nu le iei in seama, nu au cum sa nu te afecteze la un moment dat si am zis sa ne vada mai rarut ca e mai dragut, lasa ca e bine asa”, a spus Theo.

Adevarul despre relatia dintre Gigi Hadid si Leonardo DiCaprio. Un apropiat a rupt tacerea: „Isi doresc sa petreaca cat mai mult timp impreuna!”

Dupa ce s-a aflat ca vor avea un copil impreuna, Anghel Damian a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare, in care le-a multumit oamenilor pentru gandurile bune:

„Este o perioada din viata noastra in care suntem coplesiti de fericire si emotii. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabila. Ne-am fi dorit sa putem da noi vestea, sa impartasim bucuria noastra atunci cand am fi simtit ca trebuie facut acest lucru. Dar tot ce conteaza acum este ca suntem bine si le multumim tuturor celor care ne-au transmis ganduri bune”.

Articole din aceeasi categorie