04.10.2022
Vrei sa stii ce te asteapta in luna octombrie din punct de vedere astrologic? Corina Leonte iti dezvaluie previziunile complete pentru aceasta luna. Data de 17 vine cu surprize mari pentru toti

Luna octombrie vine cu vesti bune pentru toti, din punct de vedere astrologic, caci Mercur isi incheie mersul retrograd. Afla ce iti rezerva astrele si descopera principalele previziuni ale acestei luni de la astrologul Corina Leonte, intr-un articol marca Perfecte.md. 

Zilele de 7,8,9,14 si 19 octombrie sunt zile de bun augur pentru toti. 

Pe data de 9 si 10 octombrie luna va fi plina. Luna plina se refera in special la confortul si odihna noastra. Insa, pe masura ce luna intra in diferite faze, energia sa se schimba si creste in intensitate. De asemenea, luna plina este cunoscuta ca cea care aduce emotii la cote maxime. 

De pe data de 16 pana pe 21 octombrie Mercurul exalteaza. Aceasta perioada este buna pentru orice initieri, pentru studii. De asemenea, in aceasta perioada este activizata inteligenta si este o perioada favorabila pentru a face achizitii mari. Asa pozitie se intampla o data in an. 

6 zodii care ii ajuta pe ceilalti sa fie mai relaxati

Pe data de 17 octombrie Soarele se uneste cu Ketu. In aceasta perioada apare o neclaritate, te manifesti mai greu, poti simti nehotarare, depresie, este mai dificil sa-ti aperi pozitiile, sanatatea slabeste, mai ales pentru cei care au un Soare slab in astrograma personala. In schimb - este o perioada in care intuitia ta nu va da gres si constientizezi lucruri frumoase. Mai ales, constientizezi ca karma este nepartinitoare, justa, obiectiva si plina de dreptate. 

Cele 5 zodii care sunt reci ca gheata. Nativii Rac, in fruntea clasamentului

Perioada de 24, 25 octombrie este mai slaba. 

Pe 25 octombrie va fi eclipsa de soare. Apropo, aceasta va fi cea de-a 16-a eclipsa partiala de Soare din secolu al 21-lea. 

De asemenea, pana pe 17 octombrie inclusiv, Venusul este in cadere, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti atenti la relatiile amoroase, la relatiile in familie. Evitati certurile cu persoana iubita. Vor fi posibile incercari in sfera dragostei. Este de dorit sa pastrati o atmosfera armonioasa. 

Asadar, in prima parte a lunii octombrie, pana pe data de 25, perioada va fi una favorabila pentru actiuni materiale, iar cea de-a doua parte, dupa 25 octombrie, este mai mult favorabila pentru dezvoltarea spirituala. 

Articole din aceeasi categorie