20.09.2022
Vedeta din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, a divortat de sotia sa. Ce declaratii a facut o sursa apropiata celor doi

Paul Wesley si Ines de Ramon au inceput sa formeze un cuplu in luna iunie a anului 2018. Putin mai tarziu cativa fotografi i-au pozat pe indragostiti in timp ce se tineau de mana si se plimbau pe strazile din New York.

Un an mai tarziu, cuplul s-a casatorit in secret, iar paparazii au reusit sa descopere acest lucru datorita inelului pe care il purta Ines pe degetul inelar. Cu toate acestea, casatoria lor nu a durat mult si se pare ca au divortat.

Potrivit site-ului PeopleTalk, indragostitii s-au despartit in mod amiabil si inainte de a deveni cunoscuta informatia, acestia nu locuiau deja impreuna de aproape sase luni.

 „Decizia de despartire este reciproca si a avut loc acum cinci luni. In prezent ei cer confidentialitate.”, a spus o sursa apropiata lui Paul si Ines.

Irina Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

Pentru Paul Wesley aceasta a fost a doua casatorie. Timp de doi ani, din 2011 pana in 2013, el a fost casatorit cu colega sa din filmul „The Winter Dead”, Torrey DeVitto. 

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie