07.03.2022
Suzy Cortez, femeia care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat violent”. Ce a patit cand l-a cunoscut

O brazilianca de 31 de ani, care e considerata cea mai mare admiratoare a lui Lionel Messi, l-a cunoscut personal pe Vladimir Putin in anul 2018. Starleta a descris cu lux de amanunte intalnirea de atunci, care a marcat-o pe viata.

Suzy Cortez spune ca l-a intalnit pe Vladimir Putin in Rusia, la un eveniment dedicat Cupei Mondiale de Fotbal din 2018. Femeia, care este fotomodel in tara natala, a fost prezentata liderului de la Kremlin de un reprezentant al Federatiei de Fotbal din Brazilia.

Putin a socat-o de la prima vedere si de la prima atingere.

Umanitatea nu are granite! Cleopatra Stratan si Edward Sanda au donat pentru refugiatii din Ucraina: „Traim vremuri grele, dar in acelasi timp, nu costa nimic sa fim oameni” - VIDEO

„Mi-a strans mana si s-a zgait la mine cateva minute, ceea ce m-a cam bagat in sperieti. Pe durata intregii intalniri, el a stat pe un soi de tron si, cand voia sa-mi spuna ceva, vorbea cu o secretara, iar secretara se intorcea la mine si imi spunea ce a zis”, a dezvaluit tanara, conform Daily Mirror.

Aceasta experienta a marcat-o pe femeie, care a facut tot posibilul sa evite compania presedintelui in timpul Cupei Mondiale de Fotbal. La reintalnit, insa, cu o zi inainte de marea finala, iar el a invitat-o sa vina in Rusia si anul urmator.

Alla Pugaciova a parasit Rusia impreuna cu familia sa. Care este presupusul motiv

Nu l-am mai vazut de atunci. Putin s-a dovedit a fi un psihopat violent declarand razboi Ucrainei”, a spus femeia.

Insa, Suzy Cortez a facut o adevarata pasiune pentru Lionel Messi si este intr-un conflict deschis cu sotia fotbalistului de la PSG.

Articole din aceeasi categorie