20.05.2022
Suma fabuloasa pe care o primea staff-ul lui Johnny Depp. Medicul castiga o avere

Dependenta de droguri de care a suferit Johnny Depp nu i-a afectat doar imaginea, ci si contul din banca. Fostul manager al actorului a dezvaluit sumele fabuloase pe care le platea starul din „Piratii din Caraibe” pentru staff-ul personal, dar si un pentru un doctor adus special pentru problema legata de substantele nocive.

Procesul anului in Statele Unite ale Americii a produs un adevarat tsunami din punct de vedere al dezvaluirilor hade si grotesti din relatia, candva de iubire, dintre Johnny Depp si Amber Heard.

Fostul manager financiar al actorului, Joel Mandel, a povestit despre unele dintre obiceiurile costisitoare ale starului de cinema. In timpul marturiei de joi, 19 mai, omul care se ocupa de finantele lui Depp a dezvaluit ca actorul cheltuia sute de mii de dolari pe luna pentru angajati si nu era dispus sa reduca in niciun fel cheltuieli.

Actorul din Piratii din Caraibe a castigat 600 de milioane de dolari, intre 1999 si 2016

In sala de judecata, omul care s-a ocupat timp de 17 ani de banii lui Johnny Depp a precizat ca actorul a castigat peste 600 de milioane de dolari intre anii 1999 si 2016, conform The Insider.

Va dona banii refugiatilor ucraineni! Afla cu cat si-a vandut actorul Richard Gere automobilul de colectie - FOTO

Mandel a mai declarat si faptul ca starul de cinema a inceput sa cheltuie bani si sa consume droguri si alcool mai mult ca niciodata, dupa ce a a cunoscut-o pe Amber Heard in timpul filmarilor de la filmul ”The Rum Diary”, din 2011.

Astfel, actorul a ajuns sa cheltuie 100.000 de dolari in fiecare luna pentru David Kipper, un medic  angajat in 2014 pentru a ajuta la tratarea problemelor de dependenta.

Johnny Depp cheltuia 100.000 dolari pe luna pentru un doctor personal care-i trata dependenta de droguri

In plus, actorul cheltuia 300.000 de dolari pe luna pentru stafful personal, din care faceau parte Nathan Holmes, un fost asistent personal, Kevin Murphy, fost manager de proprietate, si Stephen Deuters, un alt asistent personal care a lucrat la cateva proiecte ale lui Depp.

Sumele ametitoare nu se opresc aici. Actorul platea 10.000 de dolari in fiecare zi pentru Jerry Judge, un agent de securitate. Acesta a angajat o echipa de bodyguarzi care l-au pazit non-stop pe starul de la Hollywood.

Depp era „paranoic” cand consuma droguri

In aceasta saptamana, un fost prieten al lui Johnny Depp si Amber Heard, a sustinut ca, atunci cand consuma droguri, starul de la Hollywood are o latura „cruda si misogina".

In timpul marturiei sale, prietenul celor doua vedete a precizat ca Depp devenea „paranoic” atunci cand a consuma alcool si droguri, dar era „magic, prietenos si bland", atunci cand era treaz. De altfel, actorul ar fi recunoscut ca abuzul de alcool si droguri i-au cauzat probleme si in relatiile cu Kate Moss si Winona Ryder. 

Sylvester Stallone, fotografiat alaturi de fiica lui. Cat de frumoasa este Sophia la 25 de ani - FOTO

Cel mai mediatizat proces din ultima perioada a fost plin de detalii horror din relatia zbuciumata care a durat mai putin de doi ani. Johnny Depp o da injudecata pe fosta lui sotie pentru defaimare. Acesta sustine ca acuzatiile ei false i-au distrus cariera. Actorul cere despagubiri in valoare de 50 de milioane de dolari. In acelasi timp, Heard cere daune de 100 de milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie