20.05.2022
Sylvester Stallone, fotografiat alaturi de fiica lui. Cat de frumoasa este Sophia la 25 de ani - FOTO

Sylvester Stallone, actorul in varsta de 75 de ani, se mandreste nu doar cu o cariera de succes, ci si cu o familie frumoasa. El are cinci copii, Sage, Seargeoh, Sistine, Scarlet si Sophia, aceasta din urma fiind in centrul atentiei de curand.

La doar cateva zile de cand Sylvester Stallone si sotia lui au aniversat 25 de ani de casnicie, acesta a fost vizitat pe platourile de filmare de la Tulsa King, din New York, SUA, de fiica lui, Sophia, in varsta de 25 de ani.

In imaginile surprinse de papparazi, actorul in varsta de 75 de ani apare imbracat intr-un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o camasa alba. Fiica lui, in schimb, in varsta de 25 de ani, poarta niste jeansi evazati,un top mulat, ce-i lasa la vedere putina piele si-i pune in valoare bustul, dar si ochelari de soare supradimensionati, ce-i completeaza cu succes tinuta. Ea a optat, de asemenea, pentru un machiaj discret, iar parul si l-a coafat in niste bucle lejere, lasandu-le sa-i cada pe spate.

Tanara a fost fotografiata alaturi de tatal ei, pe care-l tinea de brat si a impresionat prin atitudine, ea parand extrem de increzatoare si sigura pe ea. Ba mai mult, cei doi n-au ezitat sa se imbratiseze. 

Maria Ciorici - cu ochii in lacrimi pe Instagram, dupa ce fiica sa a terminat gradinita! Prin ce greutati a trecut interpreta in toti acesti ani: „Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii” - FOTO/VIDEO

Sylvester Stallone a sarbatorit 25 de ani de casnicie

Zilele trecute, Sylvester Stallone si Jennifer Flavin au sarbatorit 25 de ani de casnicie, iar starul din Rambo i-a transmis un mesaj special sotiei sale „uimitoare”, pe Instagram.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie ceea ce inseamna aceasta femeie incredibil de devotata si rabdatoare pentru noi si mi-as dori doar sa mai urmeze alti 25 de ani! Iti multumesc, draga mea!”, a scris el in descrierea imaginilor in care apare cu Flavin si fiicele lor.

Jennifer i-a raspuns intr-un comentariu si a dezvaluit cu aceasta ocazie si secretul mariajului lor.

Tatiana Heghea a tinut in secret sexul copilului sau, insa o prietena a dezvaluit taina! Vezi cine este, fata sau baiat - FOTO

„Multumesc, dragostea mea! Te iubesc atat de mult si vom petrece si urmatorii 25 de ani impreuna! Fa-ma sa rad si sunt a ta pentru tot restul vietii mele!”.

Sly si Jennifer s-au casatorit in mai 1997 si au impreuna trei fete - Sophia (25 de ani), Sistine (23 de ani) si Scarlet (19 ani). Toate cele trei lucreaza ca model si au fost alese ambasadoare ale Globurilor de Aur la cea de-a 74-a editie a galei.

Articole din aceeasi categorie