17.01.2022
Sotul lui Goar Avetisyan a parasit-o in timp ce ea se afla in stare grava dupa o operatie chirurgicala complicata: „Am plans cand a plecat. Am cazut in genunchi si am incercat sa salvez totul” - VIDEO

Celebra make-up artista Goar Avetisyan, in varsta de 28 de ani, a anuntat oficial despre despartirea de sotul sau Serghei. 

Goar Avetisyan a ascuns multa vreme adevarul despre despartirea de sotul ei, si a dat doar unele indicii pe pagina sa de Instagram. Dar urmaritorii make-up artistei au observat de mult timp ca ceva nu este in regula: Serghei Grigoryan, tatal fiului ei Gaspar, nu a aparut nici in feed, nici in povestile vedetei de pe Instagram, de cateva luni. Acest lucru parea ciudat, pentru ca Goar trecea printr-o perioada dificila - a avut complicatii dupa o operatie de modelare a corpului.

Aparitie provocatoare in lenjerie intima! Diana Ballerini a publicat o fotografie pe Instagram in care isi etaleaza silueta: „Ador femeile care fac ceea ce simt si vor” - FOTO

Fata a vorbit in detaliu despre noua sa experienta: a facut abdominoplastie, liposuctie a bratelor, picioarelor, spatelui, lateralelor, lipofilling feselor si un lifting de sani. Ultimele proceduri chirurgicale Goar le-a indurat din greu, a crezut ca este in pragul vietii si al mortii.

„Am avut complicatii dupa operatie, iar cativa medici mi-au spus ca sangele meu este infectat. Ma gandeam: „Am trait o viata atat de frumoasa, doar ca foarte scurta. Nu voi vedea cum Gaspar va merge in clasa intai, cum se va indragosti pentru prima data, cum se va casatori”, a impartasit make-up artista.

Descopera ce este meloterapia si cum aceasta actioneaza asupra corpului uman, impreuna cu Mihail Agafita, artist al poporului: „Noi suntem unicii, pe plan mondial, care am combinat idea unui concert simfonic cu sedinta de terapie muzicala” - FOTO

Si in acel moment, Avetisyan era sustinuta doar de prieteni si rude, iar sotul ei se pare ca nu isi facea deloc griji. Bloggerita nu a putut ierta indiferenta iubitului ei.

„In perioada cea mai dificila pentru mine, am fost singura mental si fizic. Acesta a fost ultima picatura. Inainte de asta, au fost multe situatii neplacute. Pentru mine, fiind o persoana pentru care familia este mai presus de toate, aceasta este o pierdere uriasa”, a recunoscut Goar.

Hailey si Justin Bieber s-au despartit? Vedetele sunt vazute separat de mai bine de o saptamana

In acelasi timp, ea a remarcat ca ii este recunoscatoare lui Serghei pentru fiul lor Gaspar. 

Intr-o noua postare pe blogul ei personal, Goar Avetisyan a spus clar publicului ei ca dragostea cu Serghei s-a incheiat.

Dupa o pauza, Emily Ratajkowski a revenit pe retelele de socializare cu o serie fotografii provocatoare - FOTO

In videoclip, vedeta a aparut in fata abonatilor in doua imagini, care se inlocuiesc treptat. In prima parte a videoclipului, femeia apare in lacrimi, stand in fata unei oglinzi in pijamale, iar in a doua parte, se schimba intr-o rochie neagra si demonstreaza ca este o femeie puternica si independenta.„Am plans cand a plecat. Am cazut in genunchi si am incercat sa salvez totul”.

Articole din aceeasi categorie