17.01.2022
Hailey si Justin Bieber s-au despartit? Vedetele sunt vazute separat de mai bine de o saptamana

In ultimile zile, pe retelele de socializare se discuta activ despre posibila despartire a lui Justin si Hailey Bieber. Totul datorita faptului ca, cuplul nu a fost vazut impreuna de mai bine de o saptamana, ceea ce este foarte neobisnuit pentru ei. Paparazzii ii observa din cand in cand, doar ca separat, desi pana acum ei mereu erau impreuna, oriunde nu ar pleca. 

Fanii cuplului au inceput sa acorde mai multa atentie acestui fapt si au observat ca Justin posteaza story misterioase, cu Isus, pe pagina sa de Instagram. 

Sotia unui cunoscut fotbalist a murit intr-un grav accident rutier. Tanara era o iubitoare a vitezei si a masinilor de lux - FOTO

Nu putem fi siguri despre despartirea acestora si speram ca toate acestea sunt doar niste presupuneri. 

Moda anilor 90 a revenit! Bella Hadid - intr-o rochie cu spatele gol si o geanta cu print leopard - FOTO

 

Justin si Hailey sunt casatoriti de 3 ani, interpretul a cerut-o in casatorie la doar cateva luni de la inceputul relatiei lor. Cuplul a declarat public, in repetate randuri, ca sunt gata sa devina parinti. De asemenea, acestia nu o data au spus ca se confrunta cu probleme si greutati in casatorie.  

Iti afecteaza starea de sanatate! 5 obiceiuri de care trebuie sa scapi pana la 40 de ani: „Cheia este moderatia, chiar atunci cand vorbim de sport sau de alimentatie”

Articole din aceeasi categorie