04.06.2022
Cum iti exprimi afectiunea, in functie de zodie: „Ei iti vor impartasi cele mai ascunse si intime secrete”

Daca Taurul va vrea sa te linguseasca toata ziua, este posibil ca Sagetatorii sa iti pregateasca o vacanta surpriza. Afla cum ne exprimam afectiunea, in functie de zodie!

Berbec

Berbecii adora sa isi exprime sentimentele in modul fizic. Te vor sufoca cu imbratisari, saruturi si alte gesturi copilaresti si cu siguranta te vei simti rasfatata in bratele unui Berbec. Vorba „cine se tachineaza, se iubeste” este perfecta pentru Berbeci, care isca certuri doar de dragul impacarii.

Taur

Modul in care Taurii aleg sa isi exprime sentimentele este prin intermediul cadourilor. Nu vorbim de cadouri scumpe si extravagante, ci mai degraba de mici daruri de efect. De asemenea, Taurii iti ofera foarte multa atentie, semn ca sentimentele sunt reale.

Gemeni

Gemenii adora sa socializeze si sunt persoane cu un simt al umorului foarte dezvoltat. Vor incerca sa te amuze permanent si vor impartasi cu tine si cele mai indraznete idei. De asemenea, gemenii adora sa stabileasca si o conexiune fizica, asa ca te vor mangaia si imbratisa permanent.

Semnele zodiacale care sunt inselate usor de ceilalti

Rac

Nativii din zodia Rac tin foarte mult la bunastarea partenerului si se vor asigura in permanenta ca nu iti lipsesc lucrurile care iti plac. Te vor complimenta permanent si vor fi atenti la tot ceea ce le povestesti.

Leu

Cea mai mare dovada de afectiune a unui Leu este sa isi faca timp pentru tine. Nativii din zodia Leu au un program extrem de incarcat, fiind persoane active, pline de viata si mai mereu ocupate. De asemenea, Leii vor face complimente, uneori exagerate pentru a-si arata sentimentele fata de tine.

Fecioara

Daca ai un partener Fecioara, vei avea un prieten de nadejde. Fecioarele prefera sa isi arate sentimentele ajutandu-te de fiecare data cand ai nevoie, fie ca e vorba de curatenia in casa sau de lucruri mult mai importante.

Balanta

Balantele sunt persoane extrem de dragute si politicoase, insa atunci cand au sentimente fata de o persoana pot deveni sufocante. Balantele te vor imbratisa, alinta si ingriji pana vei simti nevoia de spatiu.

Scorpion

Scorpionii isi vor dovedi sentimentele oferindu-ti toata increderea lor. Nativii din Scorpion iti vor impartasi cele mai ascunse si intime secrete, dovedindu-ti in acest fel ca are sentimente profunde fata de tine.

Zodiile care pun cariera mai presus de o relatie

Sagetator

Daca te invita in vacanta, Sagetatorii cu siguranta au sentimente puternice fata de tine. Te va suna zilnic si iti va propune o multime de activitati care de care mai interactive. Sagetatorii iti vor oferi tot timpul lor liber, toata atentia si energia.

Capricorn

Comportamentul Capricornilor cand se indragostesc este unul strategic si indelung gandit. Vor fi atenti la toate detaliile legate de persoana ta si vor incerca sa iti faca pe plac de fiecare data cand va intalniti.

Varsator

Nu vei simti lipsa de afectiune alaturi de un Varsator nicio clipa: mesaje, cadouri si imbratisari constante, insotite de o doza de excentricitate, care va mentine relatia vie mai mult timp.

Pesti

Pestii sunt persoane creative, iar atunci cand se indragostesc adora sa faca ceva pentru partenerul lor, fie ca e vorba de o pictura, un cadou sau o prajitura, le place sa creeze. Prin gesturi mici, dar de efect, Pestii iti vor demonstra ca au sentimente profunde fata de tine.

Articole din aceeasi categorie