04.06.2022
Shakira, dusa de urgenta la spital! Ce a patit cantareata si cum a reactionat Gerard Pique

Jurnalistii din Spania au anuntat ca Shakira (45 de ani) si Gerard Pique (35 de ani) sunt pe punctul de a se desparti, din cauza infidelitatii fotbalistului Barcelonei.

Informatia potrivit careia Pique a inselat-o pe Shakira a fost facuta publica marti, insa se pare ca artista din Columbia stia de acest lucru de mai mult timp. Marturie sta faptul ca in cursul serii de sambata, 29 mai, aceasta a fost transportata de urgenta la spital.

Potrivit presei din Spania, Shakira a suferit un atac de panica, iar ambulanta care a venit imediat dupa ce a fost chemata a gasit-o in lacrimi. Pique ar fi urmarit ingrijorat eforturile medicilor de a-i stabiliza starea sotiei sale, iar in momentul in care cantareata a fost dusa la spital, fotbalistul, impreuna cu soacra sa, au urmat-o cu masinile personale.

Propria viata, mai ceva ca un scenariu de film. Transformarea spectaculoasa a Angelinei Jolie

Fotbalistul trece de ceva timp "printr-o criza sentimentala", motiv pentru care ar fi inselat-o pe cantareata. Dupa ce a aflat de escapada, Shakira i-a cerut lui Pique sa se mute singur in apartamentul lui, lucru cu care aparatorul a fost de acord.

Jurnalistele Lorena Vazquez si Laura Fa, de la El Periodico, au oferit, joi, noi detalii in acest caz. Cele doua au descris cum arata femeia cu care Gerard Pique ar fi inselat-o pe Shakira, insa fara sa-i dezvaluie identitatea. „E o blonda de 20 de ani, studenta, lucreaza ca hostess in Barcelona”, sustin jurnalistele de la El Periodico.

Hailey Bieber a dezvaluit cum face fata anxietatii si stresului. Afla care este secretul - VIDEO

Marca scrie ca relatia dintre Shakira si Pique este tensionata si ca parintii celorlalti copii nu i-au mai vazut pe cei doi impreuna, la scoala unde invata cei doi baieti, Sasha (7 ani) si Milan (9 ani).

Mai mult de atat, Shakira ar fi mers in vacanta la Ibiza cu cei doi baieti, in luna mai, insa fara Gerard Pique. Jurnalistii spanioli au observat si ca fotbalistul a "disparut" din postarile Shakirei pe retelele sociale. Ultima imagine postata de cantareata cu partenerul ei dateaza din luna martie.

Surse apropiate cuplului sustin ca in scurt timp cei doi vor publica in comunicat, pentru a clarifica situatia, scrie Marca. Cel mai probabil, Shakira si Gerard Pique isi vor anunta despartirea.

Articole din aceeasi categorie