20.09.2022
Solistul trupei „Maroon 5” isi insala sotia insarcinata cu un model in varsta de 23 de ani! Interpretul vrea sa-i dea viitorului sau copil prenumele amantei sale: „Consider ca e corect sa spun eu insumi adevarul” - FOTO

Recent, s-a aflat ca solistul trupei „Maroon 5”, Adam Levine si sotia sa, modelul Behati Prinsloo, vor deveni din nou parinti. Acum ei sunt in asteptarea celui de-al treilea copil. Insa, zilele trecute, in tabloidele occidentale s-au raspandit zvonuri ca interpretul si-ar fi inselat sotia si chiar intentioneaza sa-si numeasca viitorul copil cu prenumele amantei sale. 

Totul a inceput de la faptul ca bloggerita Sumner Stroh a publicat mai multe videoclipuri in care vorbeste despre relatia sa cu Adam. Tanara sustine ca a avut o relatie de lunga durata cu muzicianul casatorit. 

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

„Fara sa ma gandesc, le-am expediat cunoscutilor mei cateva capturi de ecran cu corespondenta noastra cu Adam, fara a banui ca unul dintre ei va vinde aceste capturi de ecran tabloidelor. Prin urmare, consider ca e corect sa spun eu insumi adevarul”, a impartasit Summer pe Instagram.

Timp de un an, Stroh petrecea regulat timp cu Levin. Tanara spune ca el adesea recurgea la manipulare si profita de naivitatea sa. Si cand a aflat ca sotia lui asteapta de la el inca un copil, i-a spus amantei sale ca vrea sa-i pune prenumele Sumner. Aceasta si-a confirmat cuvintele cu capturile de ecran in care vedem mesajele sale cu Adam. 

Vedeta din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, a divortat de sotia sa. Ce declaratii a facut o sursa apropiata celor doi

Pana cand, Levin ramane tacut. La fel ca si sotia lui Behati. Speram ca aceste zvonuri nu o vor afecta pe femeie in niciun fel - la urma urmei, viitoarei mamei nu ii trebuiesc acum grije in plus.

Articole din aceeasi categorie