16.03.2023
Shakira, surprinsa la New York in timp ce plangea in hohote. Artista viziteaza SUA alaturi de fiii sai

Daca in public este definitia relaxarii si a bucuriei, Shakira ascunde in suflet rana tradarii, pe care inca nu a depasit-o.

Suferinta pe care i-a produs-o anul trecut Gerard Pique nu poate trece cu una, cu doua. Artista a fost surprinsa de paparazii in timp ce a izbucnit in lacrimi, intr-un magazin din New York.

Shakira plangand jpg

Secventele sunt socante cu Shakira, care efectiv nu-si poate stapani plansul. Diva a mers cu cei doi fii pe care ii are cu Gerard Pique la magazinul M&M, in Times Square. Vedeta a purtat sapca, parul prins in coada si o bluza cu maneci lungi.

Sarah Ferguson, dezvaluire neasteptata la 25 de ani de la moartea printesei Diana. Momentul in care cele doua au fost arestate

Era extrem de ganditoare in magazin si a izbucnit in plans in timp ce vorbea cu o femeie necunoscuta. Apoi a incercat sa-si ascunsa chipul trist sub sapca.

Cantareata a petrecut cateva zile in oras, unde a cantat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” spre deliciul publicului. Shakira a luat invitatia la New York ca pe o vacanta si i-a avut alaturi pe cei doi copii, alaturi de care a incercat sa viziteze cat mai multe locuri si sa admire cateva dintre obiectivele orasului.

In public este vesela si tonica, cum o stim de fiecare data. Melodia sa de denigrare a lui Gerard Pique face furori in topuri, fanii ii sunt alaturi, dar ceva important lipseste: marea iubire.

Gerard Pique i-a rupt sufletul mai ales ca pare indiferent la criticile ei lansate prin intermediul muzicii si si-a recunoscut relatia cu Clara Chia oficial, pe Instagram.

Dupa ce Gerard Pique si-a recunoscut relatia cu Clara Chia Marti pe Instagram, Shakira, in varsta de 46 de ani, a facut cateva afirmatii nimicitoare despre tanara de doar 23 de ani care i-a luat locul si care culmea, seamana izbitor cu Shakira in tinerete.

Iata ce a declarat artista recent canalului mexican Canal Estrellas: ”Exista un loc rezervat in iad pentru femeile care nu sprijina alte femei.”, a punctat Shakira in timp ce vorbea despre relatia sa esuata.

Articole din aceeasi categorie