20.09.2022
Cum a incercat Jennifer Lawrence sa-i pacaleasca pe paparazzi. Actrita a vrut sa treaca neobservata pe strazile din New York - FOTO

Jennifer Lawrence pare a fi una dintre vedetele care s-au saturat sa fie urmarite de paparazzi la fiecare pas, dar nu prea reuseste sa treaca incognito pe strada.

Zilele trecute, actrita de 32 de ani a incercat sa scape de camerele fotografilor, dar nu i-a iesit. Imbracata intr-o pereche de colanti negri si mulati si un tricou simplu, Lawrence a parut gata sa-si rezolve treburile cotidiene. S-a incaltat cu pantofi sport pentru un plus de confort si si-a pus o sapca pe cap, pe care a tinut-o cu cozorocul foarte aplecat pe fata, doar-doar trece neobservata.

Un fost angajat al sotiei regelui Charles III face dezvaluiri despre ce fel de persoana este Camilla, regina consoarta

In luna februarie a acestui an, Jennifer Lawrence a devenit mama pentru prima data. Pana de curand, aceasta nu dezvaluise sexul si numele copilului, dar intr-un interviu pentru Vogue, actrita a spus ca are un baietel pe nume Cy. Aceasta incearca sa tina viata fiului ei cat mai departe de lumina reflectoarelor.

Lady Gaga, in lacrimi! Ultimul show din turneul Chromatica Ball nu s-a incheiat deloc cum spera artista: „Imi pare rau. Va iubesc” - VIDEO

Jennifer si partenerul ei, Cooke Maroney, s-au casatorit acum trei ani, dupa ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni in 2018. Blonda de 32 de ani a fost anterior in relatii cu actorul Nicholas Hoult, dar si cu Darren Aronofsky, regizorul filmului Mother (2017) in care ea a avut rolul principal.

Articole din aceeasi categorie