21.09.2022
Au sfidat Familia Regala? In timpul doliului de stat, nepoatele Printesei Diana s-au afisat in tinute mini

Daca fratele regretatei Lady Di si-a prezentat omagiile la Castelul Windsor, fiicele sale, cele doua tinere mondene din familia Spencer, au stat departe de eveniment, ba chiar si-au vazut de programul lor obisnuit.

Lady Amelia Spencer si Lady Eliza Spencer sunt nepoatele gemene ale Printesei Diana si sunt mutate de doar un an la Londra, dupa ce au trait in Africa de Sud. Cele doua surori au implinit anul acesta 30 de ani si sunt fiicele fratelui printesei Diana, Charles Spencer, in varsta de 58 de ani. Frumoase ca doua manechine si foarte bogate, ele fac senzatie in lumea mondena londoneza si nu numai, fiind adesea invitate la diverse evenimente si lansari si fiind nelipsite de la Saptamanile Modei din marile capitale ale lumii.

De altfel, cele Lady Amelia si Lady Eliza si-au confirmat prezenta atat la Saptamana Modei de la New York, cat si la cea de la Londra, care s-a incheiat duminica, cu cateva ore inainte de ziua in care Londra si-a oprit complet toate activitatile. Cele doua tinere mondene din familia Spencer au stat chiar in primul rand la ambele evenimente, fiind invitate sa asiste o data la show-ul Michael Kors din New York, apoi la prezentarea de moda a colectiei de primavara-vara 2023 semnata de designerul David Koma.

Si poate ca prezentele lor ar fi avut sanse sa treaca pe sub radar, daca tinutele lor n-ar fi tipat a atentie, ambele purtand rochii mini. Inca, la show-ul Michael Kors, cele doua au avut tinute mai decente decat cele de a doua zi, purtand doua rochii scurte si mulate, una neagra, cealalta argintie.

La London Fashion Week, insa, au plusat cu outfiturile lor cu decupaje chiar in dreptul bustului, cu vedere la sutiene. Mai mult, din outfitul lor n-au lipsit nici elementele de "cabaret", ca paietele si penele. Daca Lady Eliza a purtat o rochie neagra pe un umar, peste un sutien cu paiete argintii, Lady Amelia a fost si mai indrazneata, rochia ei alba fiind si mai scurta si ornata cu pene roz, de parca ar fi fost un flamingo. "Complet scandalos", s-au auzit unele comentarii, avand in vedere ca Familia Regala, din care a facut parte matusa lor, este in doliu, iar ele au aparut astfel cu doar doua zile inainte de inmormantarea Reginei.   

Au sfidat Familia Regala? De buna seama, nici n-au onorat-o, doar tatal lor, Charles Spencer, prezentandu-si omagiile la Castelul Windsor, in incercarea de-a ramane in relatii bune macar cu fiii Dianei, Printul Harry si cu de-acum Printul Mostenitor William.

Articole din aceeasi categorie