17.08.2023
Shakira ar avea un nou iubit celebru! Artista s-a dat de gol la o petrecere - FOTO

Dupa ce s-a despartit de Gerard Pique pentru ca a fost inselata, Shakira pare ca nu bate deloc pasul pe loc cand vine vorba de planul amoros. 

Shakira este, fara indoiala, una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste internationale. In ultima vreme a trecut prin schimbari dureroase si a fost nevoita sa lupte pentru cei doi baieti pe care ii are din relatia cu Gerard Pique, insa acum se pare ca a venit si vremea sa.

In presa internationala circula zvonurile conform carora artista columbiana ar avea o relatia cu celebrul Drake! Cei doi ar fi parasit discret o petrecere din West Hollywood, California, „la cateva minute unul fata de altul, la ora 3:25 dimineata”, asa ca nu putini sunt cei care cred ca cei doi formeaza in secret un cuplu.

„Corpul se reabiliteaza foarte frumos”! Asa arata Olga Manciu la 10 saptamani dupa cele trei operatii estetice - VIDEO

Ce s-a scris in presa internationala despre relatia dintre Shakira si Lewis Hamilton

Dupa ce s-a speculat ca cei doi formeaza un cuplu, jurnalista Jodi Martin a dezvaluit ca, de fapt, intre Shakira si pilotul de Formula 1 a fost intotdeauna o relatie de prietenie extraordinara, nefiind vorba despre ceva mai mult decat atat.

Anatolie Melnic - vacanta cu familia la Mamaia! La ce vedeta din Romania a fost in vizita - FOTO/VIDEO

„As dori sa neg orice informatie aparuta intr-un ziar catalan, in care se spune ca Hamilton s-a saturat de atitudinea Shakirei. Pot nega categoric aceasta informatie, deoarece am vorbit cu anturajul Shakirei si ei confirma ca intre Shakira si Hamilton a existat intotdeauna o prietenie frumoasa. i ca, intre ei a existat ceva mai mult decat prietenie. Cei doi stiau foarte clar ca nu a fost nimic serios si ca intre ei a existat o libertate totala de a face tot ce au vrut”, a spus junalista.

Articole din aceeasi categorie