18.05.2022
Seamana izbitor de mult cu fosta lui sotie! Pavel Priluchnii, in vacanta cu o bruneta focoasa - FOTO

Inca de la inceputul anului, au existat zvonuri despre posibila despartire dintre Pavel si Miroslava Karpovici. Cuplul nu comenteaza detalii referitoare la viata lor personala, insa unii spera ca Priluchnii se va intoarce la fosta lui sotie, Agatha Muceniece. Cu toate acestea, actorul a intrigat internautii datorita imaginilor pe care le-a postat recet in mediul online alaturi de o bruneta.

Priluchnii, in varsta de 34 de ani, a publicat o fotografie alaturi de actrita Zepyur Brutyan, facuta la bordul unei aeronave. „Cine a muncit din greu merita odihna. Nu vom intarzia mult”, a scris actorul pe blogul sau personal. „Noroc. Urati-ne o aterizare cat mai lina.”, a adaugat tanara.

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare al serialului „In cusca” si au mentinut de atunci o relatie apropiata. Anul trecut, Pavel a postat chiar si o fotografie in care isi saruta usor colega de platou pe obraz, ceea ce a starnit zvonuri despre o posibila relatie amoroasa dintre ei.

Abonatii au mentionat ca cei doi se potrivesc de minune impreuna. „WOW!”; „Odihniti-va bine.”, „Ce bine aratat.”, au scris fanii lui Priluchnii.

Starul serialului „Euphoria”, Sydney Sweeney a fost data in judecata. Blonda va trebui sa achite companiei LA Collective 3 milioane de dolari

Nu se stie inca sigur daca artistii sunt intr-o relatie amoroasa.

Actorul s-a despartit de Miroslava Karpovich si acum este observat adesea in compania fostei sotii. Chiar si asa, Agata neaga o posibila reuniune cu fostul sot. Potrivit actritei ea este intr-adevar prietena cu fostul sot, dar numai de dragul copiilor cumuni.

Esti unul dintre parintii care tresare atunci cand aude cuvantul „hepatita”? Medicul pediatru Dorina Agachi iti explica care sunt simptomele si masurile in cazul contractarii unei asemenea infectii hepatice „Sunt trei masuri de baza....” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie