18.05.2022
Starul serialului „Euphoria”, Sydney Sweeney a fost data in judecata. Blonda va trebui sa achite companiei LA Collective 3 milioane de dolari

Marca de costume de baie LA Collective intentioneaza sa o dea in judecata pe actrita Sydney Sweeney pentru 3 milioane de dolari pentru incalcarea contractului. Acest lucru a fost raportat de TMZ. Potrivit procesului, vedeta a reziliat contractul cu marca dupa ce a primit cateva costume de baie gratuit. 

Anul trecut, marca s-a inteles cu vedeta ca ea sa fie ambasadorul noii lor colectii de costume de baie. Potrivit TMZ, ei au incheiat un contract si modelul a primit costumele, care au fost trimise gratuit. Cand actrita a primit costumele, ea a reziliat contractul cu renumitul brand fara a da explicatii. 

Dupa incheierea contractului, designerii totusi au vazut costumele lor de baie pe Sydney - intr-unul din episoadele serialului „Euphoria”.

Lectie de stil de la Brigitte Macron! Chiar daca are 69 de ani stie cum sa combine corect blugii skinny. Vezi look-ul deosebit pe care l-a purtat recent Prima Doamna a Frantei - FOTO

Reprezentantii LA Collective sustin ca actrita doar a luat costumele si fara un acord s-a filmat in ele in serial. Compania spun ca din cauza actiunilor vedetei ei au suferit pierderi in valoare de trei milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie