11.04.2022
Scot din buzunar peste 11 mii de euro pentru chirie! Cum arata vila in care locuiesc Alla Pugacheva si Maxim Galkin dupa ce s-au stabilit cu traiul in Israel - FOTO

Cuplul a parasit Rusia inca din primele zile de razboi in Ucraina. Potrivit presei ruse, Alla si Maxim locuiesc in Israel. Ei au inchiriat o vila luxoasa cu trei etaje si piscina in orasul Cezareea.

Potrivit zvonurilor, in Cezareea locuieste de asemenea si fratele lui Maxim.

„Atunci cand cuplul obisnuia sa plece in vacanta in Israel, ei inchiriau un conac cu paisprezece dormitoare si o casa pentru servitori. Este si un lucru firesc, ei s-a obisnuit cu confortul din castelul lor de langa Moscova, din satul Gryazi", a spus presa rusa.

Galkin, avand radacini israeliene, planuieste sa obtina cetatenie acestei tari. Totodata, impreuna cu sotia sa, cei doi au inceput deja sa caute o scoala potrivita pentru copiii lor.

In mediul online au aparut cateva imagini in care se poate obseva cum arata vila in care isi petrec timpul cei doi, dar si copiii.

Sportivul Sergiy Stakhovsky, un nou mesaj de pe front, in a 47-a zi de razboi: „E o barbarie! Nu exista alta cale de a opri Rusia” - FOTO

Langa vila se afla si o limuzina neagra, probabil apartinand cuplului sau au inchiriat-o.

Potrivit revistei „KP”, Alla si Maxim locuiesc intr-o vila cu o suprafata de 650 de metri patrati. Chiria ei costa un milion de ruble pe luna, echivalentul a peste 11 mii de dolari.

Maxim Galkin a fost printre primele vedete din Federatia Rusa care s-au aratat impotriva razboiului din Ucraina si au parasit teritoriul tarii. Vedete au mers in Israel cu copiii lor, unde au fost remarcati in timpul unei plimbari.

Anterior artistul ucrainean Andrei Danilko a spus ca Maxim Galkin si-a pierdut toate contractele de publicitate in Rusia, iar in Israel nu are inca un loc de munca. Cu toate acestea, recent a devenit cunoscut faptul ca showmanul rus si-a planificat o serie de spectacole pe scenele din Israel.

Au plecat cu euforie in Israel, insa s-au intors in lacrimi de acolo! Ce au patit Irina si Sergiu Kovalsky la Bucuresti: „Plangeam in aeroport” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie