14.03.2023
Se apropie ziua nuntii tale si nu stii ce rochie sa alegi? Designerul Alina Druta iti vine in ajutor cu cateva recomandari care te vor ajuta sa ai o tinuta trendy si delicata: „Albul imaculat nu a fost iubit practic niciodata” - VIDEO

La expozitia Mariaj Fest au fost expuse cele mai spectaculoase si unice rochii de mireasa create de designerii autohtoni. Unele dintre cele mai impresionante au fost creatiile designerului Alina Druta, care a prezentat ultima sa colectie in cadrul unei defilari. Care sunt ultimele tendinte, ce culori se poarta in acest an si pentru ce opteaza moldovencele, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cele mai cautate la expozitia  „Mariaj Fest” au fost rochiile de mireasa. Alina Druta tine cont de trendurile internationale, insa nu neglijeaza si trendurile impuse de moldovencele noastre.

„Eu abia astept acest sezon pentru ca sunt adepta rochiilor mai complicate, mai complexe. Respectiv, anul acesta se poarta rochii sirena spre mirarea mea. Exista trenduri internationale, insa noi in Moldova avem trendurile noastre. Ne vom axa pe rochii sirene dupa cum am spus, rochii complexe cu dantele si franjuri. Totodata am descoperit ca exista o placere aparte si pentru rochiile cu buzunare, cu cape la gat.”, a spus Alina Druta, designer „Alina Druta Bridal”.

Viitoarele mirese au avut ocazia sa admire o defilare cu cele mai spectaculoase rochii create de Alina Druta. „Este o colectie complexa formata din 12 rochii. Vom prezenta chiar acea idee de complexitate.”, a mentionat designer-ul.

Tot mai multe mirese isi doresc sa poarte cateva tinute la nunta, iar rochiile transformer sunt solutia perfecta. „Noi suntem adeptii sa oferim intr-o rochie mai multe schimbari. Incercam sa facem maneci detasabile. E pacat sa ramana rochiile nefolosite, undeva aruncate intr-o cutie, dupa eveniment.”

Anul acesta renuntam la rochiile de mireasa in nuanta alba si optam pentru culori mai calde. „Am observat tendinta in nuanta ivory spre bej. Albul imaculat nu a fost iubit practic niciodata.”, a povestit Druta.

Designerul tine cont de dorintele mireselor si vine in ajutor cu sfaturi si optiuni, astfel incat la final sa obtina o rochie de mireasa unica. „Noi putem produce ceva si din inspiratiile clientelor. Inspiratia vine de la ele si din ce avem deja produs.”

Un detaliu important in tinuta unei mirese este voalul. „Si voalurile in acest an sunt mai complexe, doar daca se opteaza pentru o rochie mai minimalista, clasica, fara dantele.”, a spus in cele din urma Alina Druta, designer „Alina Druta Bridal”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie