12.05.2022
Scandal intre Hailey Bieber si Selena Gomez! Vezi motivul pentru care artista si-a cerut scuze public: „Nu am avut intentii rele...”

Selena Gomez, in varsta de 29 de ani, a fost acuzata ca o ironizeaza pe Hailey Bieber, actuala sotie a fostul sau iubit - Justin Bieber. Cantareata si actrita americana a spus ca nu a vrut sa o jigneasca pe aceasta si si-a cerut scuze public.

Fanii Selenei Gomez inca nu-l pot ierta pe Justin Bieber pentru alegerea pe care a facut-o in favoarea lui Hailey. Fanii cantaretei inca mai cred ca interpretii ar putea fi impreuna. Mai mult, ei dau vina doar pe Hailey pentru despartirea Selenei si a lui Justin. 

Anastasia Volochkova - moment de sinceritate! Balerina a povestit in cadrul unei conferinte de presa despre viata sa personala: „Pot sa merg goala pe teritoriul casei mele” - FOTO

Modelul se confrunta adesea cu o ura in directia ei. Fanii lui Gomez ii scriu mesaje neplacute si lasa comentarii obraznice la fotografii. Dar recent situatia s-a inversat.

In videoclipul postat de Selena, aceasta si-a aratat rutina de frumusete pentru ingrijirea pielii fetei. La un moment dat, cantareata si-a dat ochii peste cap, ceea ce a devenit un motiv de discutie. Internautii au observat ca Gomez a parodiat-o pe sotia lui Justin cu acest gest. Selena a fost acuzata imediat ca a incercat sa-si bata joc de Hailey.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Cantareata a decis sa comenteze scandalul. „Prieteni, habar n-am cu ce am gresit. Imi cer scuze pentru acel gest. Imi pare rau, nu am avut intentii rele . Voi sterge cu siguranta videoclipul ”, a promis Selena.

Nu este prima data cand vedeta se confrunta cu Hailey. Cu toate acestea, Selena nu cedeaza provocarilor: „Nici o femeie nu poate umili o alta femeie. Nimeni nu merita ura. Nu mai faceti asta ”, a spus cantareata.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie