15.04.2022
Rihanna si A$AP Rocky s-ar fi despartit, desi se pregatesc sa devina parinti. Cine ar fi femeia cu care artistul ar fi inselat-o - FOTO

Rihanna si A$AP Rocky, barbatul caruia urmeaza sa-i daruiasca un copil in curand, s-ar fi despartit dupa ce acesta ar fi inselat-o.

Rihanna si rapperul au facut furori pe retelele sociale, dupa ce a aparut un zvon potrivit carora cei doi s-ar fi despartit. Motivul, care pana acum n-a fost confirmat, ar fi faptul ca artistul ar fi inselat-o pe Rihanna cu o persoana cu care aceasta a lucrat.

Conform Just Jared, care citeaza site-ul XXL, Rihanna l-ar fi prins pe A$APP Rocky in timp ce o insela cu Amina Muaddi, designerul de pantofi cu care a lucrat pentru brandul Fenty.

Se pare ca Rihanna ar fi fost surprinsa intr-un restaurant din Los Angeles, alaturi de A$AP Rocky, iar la un moment dat, ea a izbucnit in lacrimi.

Scenaristul House of Cards, Bo Willimon va filma un documentar despre atrocitatile din Bucia. Acesta se afla in Ucraina impreuna cu echipa sa - FOTO

Rihanna a vorbit zilele trecute despre sarcina 

Au trecut cateva luni de cand Rihanna a dezvaluit ca va deveni mama pentru prima data, iar acum aceasta a pozat pe coperta revistei Vogue imbracata intr-o salopeta din dantela, etalandu-si burtica proeminenta in toata splendoarea

De asemenea, intr-un interviu pentru publicatia mentionata mai sus, Rihanna a marturisit ca a fost speriata sa auda povesti ale femeilor care s-au luptat cu depresia postnatala si a simtit ca-si pierde controlul atunci cand a inceput sa se gandeasca la momentul in care isi va aduce pe lume primul copil.

„Nu as spune ca a fost o sarcina planuita. Dar sigur pot sa spun ca nu am planuit sa nu se intample. Nu stiu cand sunt la ovulatie si alte chestii de genul asta. Pur si simplu ne-am distrat.”, a marturisit artista, continuand: „Iar la un moment dat am facut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat si i-am aratat. A doua zi eram la medic si a inceput calatoria.”, a mai adaugat artista, potrivit Daily Mail.

Pentru prima data de cand a inceput razboiul, renumita trupa ucraineana „Okean Elzy” va sustine un concert in Kiev: „Totul va fi bine” - FOTO/VIDEO

Intrebata care este cea mai mare temere a ei, Rihanna a marturisit ca se teme de depresie: „Depresia postanatala. Oare ma voi confrunta cu acele furtuni emotionale? Acele povesti pe care le-am auzit de la alte femei m-au speriat.”, a mai adaugat artista.

Articole din aceeasi categorie