09.06.2022
Renumitul interpret Robbie Williams vrea sa cante la Eurovision Song Contest 2023, care va avea loc in Ucraina: „Iubesc acest concurs”

Renumitul cantaret britanic Robbie Williams si-a exprimat dorinta de a evolua la Eurovision 2023, care va fi gazduit anul viitor de Ucraina.

Robbie Williams a recunoscut ca vrea sa cante la Eurovision 2023, dupa ce cantaretul britanic Sam Ryder, in ciuda faptului ca nu a castigat, a avut o performanta de succes la acest concurs. 

Cu toate acestea, vedeta nu doreste sa participe in competitie, ci vrea sa urmeze exemplul Madonnei si a lui Justin Timberlake, care au fost solicitati la acest eveniment in calitate de invitati speciali. Cantaretul a mai remarcat ca urmareste cu mare placere concursul in fiecare an. 

Milla Jovovich a inregistrat un mesaj video dedicat poporului ucrainean: „Natiunea este sfasiata...” - VIDEO

„Eu deja am propus sa cant la acest eveniment, insa nu in calitate de participant al Marii Britanii, ci ca invitat special”, a spus interpretul. Si nu este de mirare acest lucru, caci, la urma urmei, marea finala a emisiunii a fost urmarita de 8 milioane de telespectatori din intreaga lume.

Britney Spears si Sam Asghari se casatoresc astazi! Unde are loc evenimentul si de ce familia artistei nu este invitata - FOTO

„Inainte eu nu m-as fi gandit la o astfel de evolutie, pana in momentul in care Justin Timberlake si Madonna nu au fost invitati sa cante la Eurovision. De aceea eu m-am gandit ca vreau sa le urmez exemplul. Da, eu am auzit ca acest concurs va avea loc in Ucraina, insa eu oricum vreau sa merg. Eu chiar iubesc acest show”. 

In acest an, Eurovision 2022 a fost castigat de Kalush Orchestra. Ucraina a primit 192 de puncte de la juriu si cel mai mare punctaj din partea publicului - 439 (631 in total). Locul doi a fost ocupat de Marea Britanie (466 de voturi), al treilea — de Spania (459 de voturi). Aceasta este a treia victorie a Ucrainei la Eurovision Song Contest.

Articole din aceeasi categorie