09.06.2022
Milla Jovovich a inregistrat un mesaj video dedicat poporului ucrainean: „Natiunea este sfasiata...” - VIDEO

Vedeta de la Hollywood, originara din Kiev, Milla Jovovich si-a exprimat din nou sprijinul pentru Ucraina si a inregistrat un mesaj video pentru poporul ucrainean. 

In cadrul proiectului „Cele mai cunoscute vedete ucrainene din lume”, celebritatea americana a vorbit impotriva razboiului din Ucraina. 

In videoclip, Jovovich a mentionat ca vrea sa transmita ucrainenilor „un mesaj al iubirii” si sa sustina Ucraina in cel mai dificil moment din istoria tarii. 

In rochie de bal, printre ruinele de la Harkov! O tanara a emotionat mediul online cu poza sa de „absolvire pe timp de razboi” - FOTO

„Vreau sa va transmit un mesaj al iubirii si sa sustin toti ucrainenii in aceste timpuri grele, cand natiunea este pur si simplu sfasiata, cand milioane de oameni sunt nevoiti sa fuga in strainatate si sa devina refugiati, cand soldatii lupta cu mult curaj impotriva razboiului. Vreau sa va spun: noi va urmarim, noi ne rugam pentru voi si va iubim. Si noi va suntem recunoscatori pentru ca luptati pentru libertate si pace”, a spus actrita. 

Cand a auzit pentru prima data de razboi, Milla a afirmat ca este plina de durere si este foarte uimita de ceea ce se intampla. 

„Tara mea si oamenii mei sunt bombardati. Ma sufoc cand vad toata aceasta teroare, cand vad ca tara mea este distrusa, oamenii fug, toata viata acestor oamenii este distrusa”, a impartasit Milla Jovovich. 

Pentru prima data de cand a inceput razboiul, interpreta Jamala a iesit la plimbare cu fiii sai: „Sunt atat de fericiti...” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie