09.06.2022
Britney Spears si Sam Asghari se casatoresc astazi! Unde are loc evenimentul si de ce familia artistei nu este invitata - FOTO

Cunoscuta interpreta Britney Spears s-a logodit cu antrenorul de fitness Sam Asghari in septembrie 2021, dupa ce acesta i-a pus cea mai importanta intrebare din viata sa. 

Pregatirile pentru evenimentul solemn au avut loc in cea mai stricta si intima atmosfera, asadar, in aceasta seara cei doi se speculeaza ca isi vor face schimbul de juraminte. 

Britney Spears and Sam Asghari Share Loss of “Miracle Baby” | Teen Vogue

Potrivit TMZ, Britney si Sam au decis sa aiba o nunta intima. La ceremonie au fost invitati 100 de persoane, printre care si fratele mai mare al cantaretei, Brian Spears.

A avut o zi de nastere de neuitat la Paris! Vezi ce cadou si-a facut Dana Markitan cu ocazia implinirii celor 39 de ani: „O sa mergem mai sus pana o sa ajungem la un Porsche” - VIDEO

Cat despre mama, tatal si sora divei pop, acestia vor rata evenimentul din cauza relatiei proaste pe care au avut-o aproape dintotdeauna.

Britney Spears to wed Sam Asghari?

Britney Spears si Sam Asghari se intalnesc de aproximativ cinci ani. Anterior, cei doi au trecut printr-o etapa dureroasa in viata de cuplu intrucat Britney a avut parte de un avort spontan si a pierdut o sarcina mult dorita.

Britney Spears cozies up to fiance Sam Asghari in Hawaii

Un eveniment la inaltimea asteptarilor! Vezi ce tinute spectaculoase au fost prezentate la The Most Fashion Days, dar si parerea lui Catalin Botezatu despre alti designeri: „Vin cu o sacosa de haine si au pretentia sa fie designeri..” - VIDEO

Here's What To Know About Britney Spears' Fiance Sam Asghari

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie