07.07.2022
Patru obiceiuri ale femeilor din Coreea pe care trebuie sa le stii si sa le adopti daca iti doresti sa nu imbatranesti niciodata - FOTO

Desi privim cu totii sceptic tineretea fara batranete si frumusetea vesnica, exista niste sfaturi si practici pe care daca le practici in rutina ta zilnica iti vor aduce doar beneficii rezistente in timp. 

Atunci cand privim la femeile coreene este dificil sa le ghicim varsta reala. Aceste persoane arata intotdeauna mult mai tinere decat sunt in realitate, iar desi toti cred ca genetica este factorul important iata ca lucrurile stau putin altfel lor. 

Femeile asiatice isi ingrijesc cu grija pielea. Nu trebuie sa cumparati tone de produse cosmetice scumpe pentru a obtine rezultate grozave - doar adoptati cateva obiceiuri simple ale femeilor coreene.

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Regula celor 10 secunde

Femeile coreene incearca sa-si aplice toner pe fata in 10 secunde de la un dus fierbinte. Cu cat trece mai mult timp dupa procedura cu apa, cu atat pielea fetei devine mai deshidratata.

Secretul tineretii femeilor coreene

Masaj facial

Cu siguranta ai deja un dispozitiv pentru masajul facial, dar daca nu, atunci e in regula - poti sa-ti masezi fata cu degetele. Aceasta procedura imbunatateste circulatia sangelui, facand pielea mai tonifiata, mai ferma si mai stralucitoare. Femeile coreene efectueaza acest ritual de frumusete in fiecare zi.

Prosopul ud

Cum sa prelungesti tineretea

Daca aerul din camera este uscat, atunci trebuie umidificat. Pentru a face acest lucru, nu este necesar sa alergati la magazin pentru un gadget scump, este mai bine sa urmati exemplul femeilor coreene - umeziti un prosop si apoi agatati-l langa pat.

Masti de fata

Cum isi ingrijesc coreenii pielea?

Miss Moldova 2015 a implinit 27 de ani! De ziua sa de nastere, modelul a publicat in mediul online prima fotografie cu sotul si fiica sa: „Multumesc Doamne, ca mi-ai oferit o familie atat de frumoasa” - FOTO

Femeile coreene iubesc mastile si respectiv au inspirat intreaga lume sa le incerce. Acest produs de frumusete va permite sa aveti un spa oriunde, chiar si in sala de sport. Toate femeile din Coreea dupa antrenament merg la baia de aburi, iar cand porii se deschid sub influenta temperaturii aerului cald, isi pun o masca din material textil. Acest lucru permite pielii sa absoarba cat mai multe ingrediente benefice.

Articole din aceeasi categorie