23.09.2022
Printul Harry a fost umilit in mod dureros de catre propria familie, la funeraliile reginei

Ecourile celei mai impozante inmormantari de stat din acest secol continua sa se auda, la trei zile de la marele eveniment. Lunea trecuta, intreaga lume a privit cum Regina Elisabeta este condusa pe ultimul drum de supusii ei credinciosi, familie si oameni de rand.

Insa in ceea ce priveste familia reginei, tensiunea din randul acesteia s-ar fi putut taia cu cutitul. Printul Harry si Meghan Markle n-au parut primiti cu bratele deschise de catre Regele Charles (care n-a fost vazut interactionand deloc cu fiul lui), Printii de Wales si nici chiar de catre restul familiei regale.

Mai mult, unii comentatori regali au mers pana acolo si-au sustinut ca Harry a fost umilit in mod voit de catre ai lui, in toata aceasta perioada de doliu.

Intr-un comentariu pentru publicatia Daily Mail, Jenni Murray considera ca mezinul regelui a suferit umilinta dupa umilinta in tot acest timp cat a participat la ceremoniile din perioada de doliu.

"Nu pot intelege de ce un tata care si-a declarat dragostea atat de deschis si si-a dorit atat de mult reconcilierea dintre cei doi fii ai sai si-ar fi petrecut zilele de dupa moartea mamei sale expunandu-si al doilea fiu la o umilinta constanta", scrie aceasta, cu referire la interzicerea purtarii uniformei de catre Harry in timpul funeraliilor reginei.

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

"Dar Charles este rege si el are toata puterea. I-ar fi putut permite lui Harry, ca si fratelui sau, William, sa poarte uniforma regimentului pentru care a luptat atata in timpul a doua mandate de serviciu militar in Afganistan. Lui nu i s-a luat statutul de regal impotriva vointei sale, ca in cazul lui Andrew. El nu a avut legaturi cu un pedofil condamnat. El este doar un tip prea romantic, care s-a indragostit si s-a lasat condus de sotia sa. Iar asta nu-i o crima. Si totusi, l-am privit mocnind de rusine in timp ce era fortat sa participe la funeralii cu medaliile prinse pe un costum civil", continua jurnalista in comentariul sau.

Sotia interpretului John Legend, modelul Chrissy Teigen a recunoscut ca a facut un avort in 2020: „A trebuit sa iau multe decizii dificile si sfasietoare”

"Am observat durerea de pe chipul lui atunci cand procesiunea trecea pe langa el si, in timp ce tatal si fratele sau, in uniforma, aveau voie sa salute, el nu a putut s-o faca", adauga aceasta, fiind in asentimentul multor britanici.

Articole din aceeasi categorie