02.08.2022
Primul sot al lui Jennifer Lopez pariaza ca relatia ei cu Ben Affleck se va rupe curand

Jennifer Lopez se declara mai fericita ca oricand alaturi de Ben Affleck, cu care s-a maritat dupa aproape 20 de ani de la prima logodna. Totusi, primul sot al artistei pariaza ca mariajul cu actorul de 49 de ani nu va rezista.

S-a logodit de sase ori si a ajuns in fata altarului cu cel de-al patrulea barbat. Dupa incercari repetate, Jennifer Lopez spune ca a venit si vremea ei sa fie fericita. Iar norocosul este Ben Affleck, de care s-a despartit in 2004.

De pe margine, multi fac pariuri si predictii in legatura cu durata mariajului lor, iar cel mai in tema pare a fi primul sot al artistei, cubanezul Ojani Noa.

Cristian Cebotari - agresat fizic de un grup de tineri, la o cumetrie! Bloggerul s-a ales cu o vanataie la ochi. Vezi ce s-a intamplat: „Imi pare enorm de rau ca sarbatoarea de ieri a fost stricata” - VIDEO

Barbatul e de parere ca relatia dintre cei doi va fi mai scurta decat anticipeaza toata lumea, iar explicatia e cel putin interesanta.

Le urez tot binele, dar nu cred ca va dura. Lui Jen ii place sa se indragosteasca, dar a fost logodita deja de sase ori. Ben este al patrulea sot. Eu am fost primul sot, iar ea mi-a spus ca am fost iubirea vietii ei. Cand ne-am asezat pe pat, in noaptea nuntii, mi-a spus ca vom fi impreuna pentru totdeauna”, a marturisit fostul ospatar pentru Daily Mail.

In varsta de 48 de ani, Ojani Noa a fost casatorit cu J Lo in perioada februarie 1997-ianuarie 1998. Ani la rand a suferit pentru ca oamenii il stiau doar dupa apelativul „ospatarul sarac care a fost parasit de J Lo”.

Planuia sa-si vada de viata sa, cand vestea ca fosta lui mare iubire s-a casatorit cu Ben Aflleck l-a bulversat.

Cum l-a cunoscut Jennifer Lopez pe primul sot

Ojani Noa, care a venit in SUA ilegal, la varsta de 15 ani, a muncit pe branci ca spalator de masini, apoi ca spalator de vase, pana sa fie promovat la „rangul” de ospatar.    

El avea 22 de ani, iar ea – 28 de ani, atunci cand s-au cunoscut la restaurantul Lario’s On The Beach, din Miami, unde el lucra.

Nu aveam idee cine este. Ochii nostri s-au intalnit si am crezut ca este cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata. Era cu prietena ei, Anita, si cu Arlene, asistenta ei.

Beyonce, sedinta foto provocatoare pentru marea revenire in muzica, cu un nou album

S-au intors in noaptea urmatoare, iar Jen era la bar. Aduceam cartofi prajiti pentru un alt client si ea mi-a spus: Doamne, arata delicios! I-am intins fara sa scot un cuvant.

Am fost cucerit. Purta un top alb si pantaloni si imi amintesc ca credeam ca are cel mai frumos corp pe care l-am vazut vreodata. Ea mi-a spus mai tarziu ca stia inca din prima seara se va casatori cu mine”, a mai spus barbatul, azi antrenor personal.

J Lo a mai fost casatorita cu actorul american Chris Judd (2001) si Marc Anthony (2004-2014).

Articole din aceeasi categorie