01.08.2022
Cristian Cebotari - agresat fizic de un grup de tineri, la o cumetrie! Bloggerul s-a ales cu o vanataie la ochi. Vezi ce s-a intamplat: „Imi pare enorm de rau ca sarbatoarea de ieri a fost stricata” - VIDEO

Recent, Cristian impreuna cu sotia sa, Katy Black au fost la o cumetrie, acolo unde s-au pomenit intr-o situatie neplacuta.

Pe pagina sa de Instagram, Cristian a povestit despre cum a ajuns sa fie lovit in ochi fara vreun anumit motiv. „Imi pare foarte rau ca am nimerit in asa situatie. Imi pare enorm de rau ca sarbatoarea de ieri a fost stricata si imi pare rau ca in secolul XXI, poti fi agresat fizic de un grup de tineri, acolo unde sunt copii, acolo unde sunt mame, femei insarcinata, bunici. Ei aveau ca scop pur si simplu sa-si scoata adrenalina din sange.”, a povestit Cebotari.

Moldoveanca Cristina Ich - dezvaluiri sincere despre relatia cu fostul sau iubit, Alex Piturca: „Toti barbatii din viata mea m-au inselat” - VIDEO

„Baieti, odihniti-va acolo in felul vostru mai departe. Haideti sa fim oameni inteligenti, noua nu te trebuie chestii de astea... M-a lovit in ochi si am auzit cum atunci cineva a strigat: „Catea plange.” Aici merge vorba despre inteligenta emotionala. Strici o sarbatoare.”, a adaugat bloggerul.

De asemenea Cristian a mentionat faptul ca in cele din urma a fos chemata politia. „Pana la urma a fost chemata politia pentru ca acolo era imposibil sa vorbesti cu cineva.”

Olga Tapordei, tot mai implicata in acte de caritate! Antreprenoarea strange fonduri pentru a procura o masina unui grup de femei din Ucraina care lupta pe front: „Micul nostru obiectiv este de 75 de mii de hrivne” - FOTO

Katy Black si Cristian Cebotari formeaza o familie frumoasa impreuna si se bucura de peste 500.000 de urmaritori in mediul online. Acum cateva luni, familia lor s-a marit cu inca un membru, un baietel dragalas.

Articole din aceeasi categorie